Woningontruiming Zoetermeer

Woont u in Zoetermeer of omgeving en wilt u een woning laten ontruimen, bijvoorbeeld omdat er sprake is van een verhuizing? Een woningontruiming in Zoetermeer, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk of Zevenhuizen voeren wij graag voor u uit. Het is mogelijk dat u de ontruiming van andermans woning moet regelen. Bijvoorbeeld wanneer uw (schoon)ouders gaan verhuizen naar een seniorenwoning. Ook in geval van een overlijden krijgt u te maken met een woningontruiming in de regio Zoetermeer. Wij kunnen u hierbij op professionele wijze helpen. Dat is voor u een zorg minder, terwijl u zeker bent van een complete service.

Een woning ontruimen

Het klinkt zo simpel, een woningontruiming in Zoetermeer. Helaas blijkt dit in de praktijk toch erg veel werk te zijn. Op het moment van een (onverwachte) verhuizing of overlijden, moet er snel iets worden geregeld. De inboedel zorgvuldig doorzoeken, keuzes maken over welke goederen welke bestemming krijgen, de ontruiming zelf verzorgen (inclusief het transport), het geheel ‘kaal’ maken van de woning: al met al is een woningontruiming behoorlijk wat werk. En dat terwijl ook andere zaken om aandacht vragen. Daarom is het slim om de klus uit te besteden.

Als u ons inschakelt voor een woningontruiming in Zoetermeer of omgeving, dan kunt u erop vertrouwen dat deze goed wordt geregeld. Alle spullen worden met zorgvuldig behandeld en komen op de juiste plek terecht. Ook alle werkzaamheden op het gebied van schoonmaak, (de)montage en herstel van de woning in oude staat, nemen wij voor onze rekening. Wij regelen alles tot in de puntjes, zodat u achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Informatie? Kennismakingsgesprek? Neem contact op!

Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u een kennismakingsgesprek inplannen over uw woningontruiming in Zoetermeer of omgeving? Neem dan nu contact met ons op!

Neem contact op
Vraag brochure aan

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!