Huis leeg na overlijden

Als er in uw naaste omgeving een dierbare overlijdt, dan brengt dit natuurlijk veel verdriet met zich mee. Daarnaast krijgt u te maken met verantwoordelijkheden en dingen die geregeld moeten worden. Ten eerste wilt u er natuurlijk alles aan doen om de overledene een waardig afscheid te kunnen geven. Daar gaat dus vaak al uw aandacht naar uit. Iets dat vaak ook snel geregeld moet worden, is dat het huis leeg moet na overlijden. Hierbij helpt Seniorenhulp Nederland u graag.

Dierbare bezittingen

Wanneer u de bezittingen van een dierbare overledene gaat doorzoeken, kan dit voor veel emotionele momenten zorgen. Waarschijnlijk wilt u zelf bepaalde spullen bewaren, omdat ze een grote waarde voor u hebben. Toch blijven er, ook nadat andere familieleden en kennissen bruikbare spullen hebben meegenomen, vaak nog veel spullen achter waarmee u zich niet zo goed raad weet. Wij begrijpen dat het voor u heel lastig kan zijn om deze spullen zomaar weg te doen. Hiervoor hebben wij een goede oplossing. Wij halen graag het huis leeg na overlijden, zodat u dit niet hoeft te doen. Wij zorgen er bovendien voor dat alle bruikbare spullen een tweede huis zullen krijgen en dat alle niet-bruikbare spullen op een verantwoorde manier afgevoerd worden.

Huis leeg maken na overlijden? Schakel onze hulp in!

Moet er in uw familie een huis leeg na het overlijden van een dierbare? Wij helpen u graag bij deze lastige klus. Wij zorgen er niet alleen voor dat alle spullen netjes worden vervoerd, maar kunnen bovendien ook nog aanvullende werkzaamheden verrichten, zodat het huis representatief en bezemschoon kan worden opgeleverd.

Neem contact op
Vraag brochure aan

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!