Inboedel verwijderen

Een woning leegruimen is iets wat u niet vaak doet. Een verhuizing of overlijden zorgen ervoor dat de achtergebleven woning vaak nog vol met spullen staat. Vaak zijn dit nog bruikbare spullen waarvoor u geen ruimte heeft. Seniorenhulp Nederland is gespecialiseerd in het verhuizen, vervoeren en opleveren van (senioren)woningen. Als u op zoek bent naar een partij die u met de verhuizing, danwel ontruiming en eindschoonmaak helpt: wij regelen het graag voor u. Laat uw inboedel verwijderen door Seniorenhulp Nederland en kies voor een nette, frisse en snelle ontruiming!

Uw woning volledig ontruimen

Een woning ontruimen betekent vaak het verwijderen van de inboedel. Bij een verhuizing neemt u bezittingen mee naar uw nieuwe woning. Seniorenhulp Nederland kan u hierbij helpen. Wij pakken uw meubels en spullen niet alleen in, maar zorgen er ook voor dat uw nieuwe woning volledig wordt aangekleed. Naast de verhuizing zelf, bieden we een goed garantiesysteem. Uw oude woning wordt zodanig opgeleverd dat deze altijd geaccepteerd wordt door de verhuurder, makelaar of woningbouwmaatschappij. Denkt u hierbij aan (de)montage van meubels en andere spullen in huis, het verwijderen van de inboedel en het bezemschoon maken van uw woning. Uw inboedel verwijderen is voor ons dagelijks werk en daarom garantie tot een nette overdracht aan de verhuurder, makelaar of woningbouwvereniging..

Geef bezittingen een nieuw leven

Bezittingen die u meeneemt, worden uiteraard door ons zorgvuldig voor u vervoerd. Er blijven echter vaak veel bezittingen achter in de woning, die u niet mee wilt of kunt nemen. Wij kunnen voor u de inboedel verwijderen en bruikbare spullen een nieuw thuis geven bij anderen. Wij steunen diverse stichtingen in Nederland, die minder bedeelden helpen en hen van spullen voorzien. Wilt u ook uw inboedel door ons laten verwijderen? Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Neem contact op
Vraag brochure aan

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!