Naar aanleunwoning

Verhuizen is een hele klus, en zeker wanneer u op wat oudere leeftijd gaat verhuizen. Niet alleen wordt uw dagelijkse leven heel anders, u dient ook een keuze te maken uit de bezittingen die u mee wilt nemen en welke u achterlaat in uw oude woning. Verhuist u naar een aanleunwoning, dan gaat u doorgaans kleiner wonen. De kans dat u al uw bezittingen mee kunt nemen is klein. In een aanleunwoning profiteert u van de diensten van een verzorgingscentrum, maar kunt u nog wel zelfstandig wonen. Een verhuizing regelen is echter geen gemakkelijke klus. Seniorenhulp Nederland helpt u hierbij graag.

Veilig en comfortabel verhuizen

Seniorenhulp Nederland is gespecialiseerd in seniorenverhuizingen. Ook de verhuizing van hulpbehoevenden, mindervaliden en gehandicapten naar een aanleunwoning, kunnen wij verzorgen. Wij onderscheiden ons door een complete aanpak en persoonlijke service. In een persoonlijk gesprek maakt u uw wensen kenbaar. Wij leveren vervolgens maatwerk op locatie. Zo bent u altijd verzekerd van goede en snelle service. Onze verhuisservice bestaat uit verschillende diensten, waaruit u een keuze kunt maken:

  • Het selecteren en markeren van uw bezittingen
  • Het verhuisklaar maken van de bezittingen die meegaan
  • Het inpakken van uw te verhuizen bezittingen
  • Het demonteren en verpakken van meubels, klokken en andere waardevolle spullen
  • Het veilig verhuizen van geselecteerde bezittingen
  • Het plaatsen en monteren van uw bezittingen
  • Stoffeer- schilder- en behangwerk
  • Het schematisch inrichten van uw aanleunwoning, met uw oude woning als voorbeeld

Verhuizen van A tot Z

Naast de diverse verhuismogelijkheden bieden wij u tevens de mogelijkheid tot het klaarmaken van uw oude woning voor oplevering. Heeft u vragen over uw achtergebleven inboedel? Ook dan kunt u bij ons terecht. Gaat u verhuizen naar een aanleunwoning en wilt u betrouwbaar en veilig verhuizen, neem dan contact op met Seniorenhulp Nederland. Wij staan voor u klaar!

Neem contact op
Vraag brochure aan

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!