Woning ontruiming

Van een ontruiming woning is sprake als u bijvoorbeeld te maken krijgt met een verhuizing of overlijden. Een woonruimte moet netjes worden achtergelaten, waarbij de achtergebleven inboedel een nieuwe bestemming moet krijgen. Spullen die van waarde zijn, zowel financieel als voor uw emotie, dienen natuurlijk bewaard te blijven. Bent u degene die het ontruimen van een woning moet regelen, maar wilt u deze klus uitbesteden aan een professional? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij voeren de woning ontruiming voor u uit!

Een woning ontruiming vraagt tijd en energie, maar dat niet alleen. Ook is er expertise en een netwerk nodig, bijvoorbeeld voor het vinden van een goede bestemming voor de achtergebleven inboedel. Ook stelt de verhuurder, makelaar of woningbouwmaatschappij vaak strenge eisen aan de ontruiming van de woning. Om deze redenen is het fijn en verstandig om de woning ontruiming over te laten aan een professioneel bedrijf.

Wij helpen u hier graag bij, zodat u geen zorgen meer heeft over het regelen van de ontruiming. In overleg met u wordt de woning ontruiming door ons tot in de puntjes verzorgd. Wat wij voor u doen? Bijvoorbeeld de selectie en het transport van de inboedel, het afvoeren van onbruikbare goederen en het geheel leeg opleveren van de woonruimte. Alle zaken worden voor u geregeld. De bestaande inboedel wordt zorgvuldig bekeken, waarbij spullen van waarde vanzelfsprekend voor u behouden blijven. Een woning ontruiming kunt u dus door ons laten verzorgen, zodat u uw tijd voor andere belangrijke zaken kunt benutten. Een verhuizing of overlijden vergt namelijk toch al veel van uw aandacht en energie.

Ontruiming woning!

Een woning ontruiming laten uitvoeren waarbij de bestaande inboedel met zorg wordt behandeld? Wij doen het graag voor u! Ook heeft u geen zorgen meer over de afhandeling en oplevering van de woonruimte. Bent u geïnteresseerd in onze diensten en nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op
Vraag brochure aan

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!