Inboedel inkopen

Bij een verhuizing naar een andere of kleinere woning, of in geval van een overlijden in de naaste familie, heeft u te maken met een inboedel die achterblijft. Lastig, want wat moet u hiermee doen? Vaak moet de oude woning snel worden opgeleverd, en dan moeten alle spullen uit het huis zijn gehaald. Seniorenhulp Nederland helpt u hierbij graag. Zo heeft u minder zorgen over de afhandeling van de inboedel. De inboedel krijgt een nieuwe plek, waarbij u volledig wordt geholpen door een professional.

Bezittingen uitzoeken

Natuurlijk zijn er altijd bepaalde bezittingen die u of andere familieleden of kennissen willen houden, omdat ze een bepaalde emotionele waarde hebben. Toch blijven er ook vrijwel altijd een hoop zaken achter die wellicht nog wel bruikbaar zijn. Wij hebben hiervoor een goede oplossing. Wij kunnen niet uw inboedel inkopen, maar halen uw woning zorgvuldig leeg. Hierbij zorgen we voor eerlijkheid en transparantie, gedurende het gehele proces. Alle waardevolle spullen leveren wij netjes bij u af. Voor de resterende inboedel proberen wij een nieuwe bestemming te vinden, bijvoorbeeld via een goed doel of een stichting. U bent van een zorg verlost en u maakt er anderen blij mee! Ook kunnen wij waardevolle bezittingen via een veiling verkopen, waarna we u blij maken met de opbrengst.

Werken, ongeacht de klus

Seniorenhulp Nederland is een partij die alles doet omtrent verhuizingen en oplevering. Ons doel is het opleveren van een nette woning, waarbij een keurige woning wordt achtergelaten voor de verhuurder of makelaar. Ongeacht de klus, bieden wij onze hulp. Dit resulteert in een nette woning, die leeg is en bezemklaar wordt opgeleverd. Wilt u meer weten over onze dienstverlening, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst in uw verhuis- of ontruimingstraject.

Neem contact op
Vraag brochure aan

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!