Verdelen inboedel

Het verdelen van een inboedel is iets waarmee u tijdig rekening moet houden. U wilt namelijk dat alles zo eerlijk mogelijk verloopt, om geen scheve gezichten te krijgen binnen uw familie- en kennissenkring. Indien u bij het regelen hiervan wel wat hulp bij kunt gebruiken, kunt u rekenen op Seniorenhulp Nederland. Wij treden al jaren op als executeur en zijn gespecialiseerd in het zorgvuldig leegruimen van woningen na overlijden.

Het op eerlijke wijze verdelen van de inboedel

Het verdelen van de inboedel van uw woning is iets wat u het beste op tijd geregeld kunt hebben. Als u ervoor zorgt dat hierover duidelijke afspraken zijn vastgelegd, voorkomt u ruzies binnen uw familie- en vriendenkring. Wanneer u komt te overlijden, hebben uw naasten het al zwaar genoeg. Als u de verdeling van de inboedel goed heeft geregeld, is dat een zorg minder. Heeft u een inboedel te verdelen na overlijden van een bekende? Ook dan kunnen we u bijstaan, omdat wij gespecialiseerd zijn in het afwikkelen van inboedels na overlijden en het correct opleveren van woningen.

Seniorenhulp Nederland heeft jarenlange ervaring als executeur en kan u daardoor ook uitstekend helpen bij het verdelen van uw inboedel. Zo kunnen wij uw wensen vastleggen met betrekking tot het ontruimen van uw woning. Dit doen wij altijd op een zorgvuldige manier. Als u komt te overlijden, dan zorgen wij ervoor dat uw nabestaanden volgens uw wensen de beschikking krijgen over uw spullen. Ook voor goederen die niet verdeeld (kunnen) worden, hebben wij een passende oplossing. Zo geven wij uw bruikbare goederen aan één van de stichtingen en goede doelen waarmee wij samenwerken. Goederen die niet bruikbaar meer zijn, worden door ons afgevoerd en laten wij milieuvriendelijk en verantwoord verwerken.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het verdelen van uw inboedel? Of wilt u weten wat Seniorenhulp Nederland hierbij voor u kan betekenen? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij nemen graag de tijd om u alles uit te leggen!

Neem contact op
Vraag brochure aan

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!