Boedelruiming

Heeft u te maken met een boedelruiming, bijvoorbeeld bij een verhuizing naar een kleinere woonruimte of in geval van een overlijden? Dan kunt u wel wat hulp gebruiken. Wij van Seniorenhulp Nederland staan voor u klaar. Als nabestaande heeft u vaak een hoop aan uw hoofd. U bent natuurlijk in rouw, maar er moet ook een begrafenis of crematie geregeld worden. Ook bij een verhuizing moet de oude woning worden leeggeruimd en netjes worden opgeleverd. Dit kan een lastige of emotionele klus voor u zijn. Daarom helpt Seniorenhulp Nederland u graag verder bij uw boedelruiming.

Dierbare bezittingen verhuizen

Bij uw verhuizing of bij het overlijden van een dierbare, moet zijn of haar huis leeggehaald worden. Dierbare bezittingen moeten worden meegenomen naar de nieuwe woning of moeten bij familieleden terechtkomen. Toch blijven er vaak een hoop spullen over waarvan u niet goed weet wat u ermee kunt doen. Wij begrijpen dat het afstand doen van deze spullen voor u erg lastig kan zijn. Wij kunnen u hierbij helpen. Zo kunt u ons inschakelen om een boedelruiming te doen in de woning. Wij zorgen ervoor dat voor alle achtergebleven spullen een oplossing wordt gezocht. Bruikbare spullen zullen een nieuw thuis krijgen en de dingen die niet meer bruikbaar zijn, voeren wij op een nette en verantwoorde manier voor u af. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de boedelruiming en kunt u zich richten op belangrijkere zaken.

Schakel hulp in voor uw boedelruiming

Zit u in een situatie waar u niet zo goed weet wat u aan moet met de achtergebleven inboedel? Heeft u er moeite mee om deze spullen uit te zoeken of weet u simpelweg geen bestemming hiervoor? Neem dan nu contact met ons op! Wij nemen u dit werk graag uit handen, op een nette en verantwoorde manier.

Neem contact op
Vraag brochure aan

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!