Woning leegruimen

Een woning leegruimen: het is een lastige klus die u misschien wilt uitbesteden. Zeker wanneer het gaat om het leegruimen van een woning van iemand dicht bij u, gaat dat gepaard met emoties. In geval van een verhuizing of overlijden kan het noodzakelijk zijn om snel, maar ook zorgvuldig leeg te ruimen en op te leveren. U heeft vrijwel altijd te maken met inboedel die achterblijft. Wilt u met vertrouwen van deze ‘last’ af zijn, dan kiest u ervoor de woning te laten leegruimen en de het werk over te laten nemen door Seniorenhulp Nederland. Zo bent u zeker van een adequate en professionele afhandeling.

Een woning leegruimen, hoe werkt dat?

Als u ons inschakelt voor het leegruimen van een woning, dan nemen wij u alle zorgen uit handen. U heeft geen omkijken meer naar deze lastige klus, terwijl u wel bent verzekerd van een zorgvuldige afhandeling conform de verwachtingen van de verhuurder of makelaar. Voor inboedel die achterblijft, vinden wij diverse stichtingen die bruikbare goederen hergebruiken. Vanzelfsprekend houden wij hierbij rekening met uw wensen.

Het is prettig om in geval van een verhuizing geen rekening te hoeven houden met het leegruimen van de woning die u achterlaat. De verhuizing zelf is al belastend genoeg en vraagt logischerwijs om al uw aandacht. In geval van een overlijden is het ook prettig om het leegruimen van de woning te laten verzorgen, zodat u alle aandacht kunt geven aan belangrijkere zaken. Een zorgvuldige aanpak is waar u op kunt rekenen als u het leegruimen van de woning aan ons overlaat.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte!

Een woning leegruimen vraagt om tijd en energie. Wilt u het gehele proces daarom uitbesteden aan een ervaren bedrijf? Wij nemen u het werk uit handen en zorgen voor een professionele afwikkeling. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Neem contact op
Vraag brochure aan

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!