Inboedel overlijden

Een woning ontruimen is geen eenvoudige taak. Veel mensen zijn wel een keer verhuisd en weten dan ook uit eigen ervaring hoeveel tijd en energie een verhuizing kost. Zeker wanneer het niet om uw eigen woning gaat, maar om een inboedelontruiming van een familielid of dierbare vriend(in). Een overlijden is natuurlijk op emotioneel vlak zwaar. Maar ook op fysiek vlak krijgt u na het overlijden te maken met allerlei zaken, zoals het ontruimen van de woning en vragen over de inboedel. Wat moet u bijvoorbeeld doen met de inboedel na overlijden?

Hulp bij inboedel na overlijden

Na een overlijden moet de woning ontruimd worden. Vaak staat de woning vol met bruikbare en minder bruikbare spullen. Er komen allerlei vragen bij u binnen: wat gebeurt er met de inboedel na het overlijden? Welke spullen kunnen weg? Welke spullen zijn nog te goed om weg te doen? Welke bezittingen hebben emotionele waarde en wilt u zelf houden? Dit zijn enkele vragen die spelen na een overlijden. Om het uzelf en anderen een stuk gemakkelijker te maken en uw zorgen te verminderen, kunt u Seniorenhulp Nederland inschakelen. Wij zijn een betrokken en professionele partner, die u bijstaat bij het verwijderen van de inboedel na overlijden.

Geef uw inboedel een nieuw plekje

Wij begrijpen als geen ander dat een woningontruiming een emotioneel proces is na een overlijden. Wij denken dan ook met u mee en zorgen ervoor dat de inboedel na overlijden een goede bestemming krijgt. Vermijd nare verrassingen en kopzorgen en geef achtergebleven bezittingen een nieuw leven. Seniorenhulp Nederland geeft uw inboedel een nieuwe plek. Vraag vrijblijvend een brochure aan of neem contact met ons op voor meer informatie!

Neem contact op
Vraag brochure aan

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!