Huis leeg maken

Om verschillende redenen kan het nodig zijn om uw huis leeg te maken. U gaat bijvoorbeeld verhuizen naar een kleinere (senioren)woning of naar een verzorgingstehuis. Dan moet uw inboedel worden verhuisd. Helaas kunnen niet al uw spullen worden meegenomen naar uw nieuwe woning. U moet dan keuzes maken over wat er wel en niet meegaat. Wilt u hierbij hulp hebben en wilt u ook de verhuizing goed laten regelen? Ook als er sprake is van het overlijden van een dierbare, moet u het huis snel leeg laten maken. Wij van Seniorenhulp Nederland helpen u graag!

Inboedel verdelen en het huis leeg maken

Als u uw huis leeg moet maken, in verband met de oplevering, dan komt er ineens veel op u af. Het is dan fijn als wij u kunnen helpen bij het selecteren, inpakken en verhuizen van de spullen. Ook in geval van een overlijden moet er vaak snel worden gehandeld. Om u dan te ondersteunen, helpen wij het huis leeg te maken. Er zijn waarschijnlijk wel een aantal spullen die u of andere familieleden graag zouden willen hebben, door de emotionele waarde ervan. Toch blijven er altijd meubels en andere spullen over. Wat moet u daarmee doen? Hiervoor hebben wij een oplossing.

Wij komen u graag helpen door het huis leeg te maken en zorgen ervoor dat alle achtergebleven spullen zo mogelijk een nieuwe bestemming krijgen. Zijn spullen echt niet meer bruikbaar? Dan voeren wij deze op een verantwoorde manier voor u af. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om uw huis door ons bezemschoon te laten maken, zodat het klaar is om opgeleverd te worden. Wij halen dan alle achtergebleven spullen weg, verwijderen eventuele vloerbedekking en raambekleding, dichten achtergebleven gaten en maken de vertrekken schoon.

Contacteer ons nu

Wilt u onze hulp inschakelen om uw huis leeg te maken bij een verhuizing of bij een woningopruiming? Dan zijn wij u graag van dienst. Wij zorgen ervoor dat het huis op een professionele manier wordt leeggeruimd, zodat u daar geen zorgen meer over heeft. Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u paraat!

Neem contact op
Vraag brochure aan

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!