Woningontruiming Rotterdam

Heeft u de taak om een woningontruiming in Rotterdam of omstreken te regelen? Woont u in Rotterdam zelf of in een omliggende plaats? Zoekt u een professioneel bedrijf dat u kan helpen bij het verhuizen en ontruimen van de woning? Een woningontruiming in Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Schiedam of Vlaardingen verzorgen wij graag voor u! Het ontruimen en opleveren van een woning kan nodig zijn bij een verhuizing of in het geval van een overlijden. Hoe dan ook, wij hebben de juiste oplossing!

Een woningontruiming in Rotterdam bij verhuizing

Is er bijvoorbeeld sprake van een verhuizing naar een andere woning of een verzorgingstehuis, dan blijft de oude woning achter. Deze moet vaak snel worden ontruimd en opgeleverd. Daarbij krijgt u te maken met een deel van de inboedel, die is achtergebleven. En wat te denken van de verhuizing zelf? Wilt u uw woningontruiming in Rotterdam goed geregeld hebben, dan kunt u ons inschakelen!

Woningontruiming door overlijden

Iedereen krijgt vroeg of laat te maken met overlijdensgevallen van familieleden of naasten. Goed afscheid nemen is het belangrijkste, maar wat te denken van de afhandeling van de oude woning en de inboedel? Dit zijn emotionele zaken waarmee u te maken krijgt. Dit terwijl uw tijd en energie ook op andere vlakken nodig is. Voor een woningontruiming als gevolg van overlijden in Rotterdam of omgeving, schakelt u ons in. Wij hebben veel ervaring en een uitgebreid netwerk om de woningontruiming goed te kunnen uitvoeren. De achtergebleven inboedel wordt zorgvuldig behandeld en komt op de juiste plaats terecht.

Meer informatie? Neem nu contact op!

Wat de reden voor uw woningontruiming in Rotterdam ook is, er zijn veel zaken waarmee u rekening moet houden. Het selecteren en verhuizen van de inboedel is één, maar ook moet de achtergebleven woning netjes worden opgeleverd. Wij zorgen voor een nette en bezem- of stofzuigschone oplevering, waarbij door ons aan alles is gedacht. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op
Vraag brochure aan

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!