Verhuizing Dordrecht

Een verhuizing is niet niets. Gaat u of uw (schoonmoeder/vader) naar een nieuwe woning verhuizen? Of is het noodzakelijk om te verhuizen naar bijvoorbeeld een seniorenwoning of kamer in een verzorgingstehuis in Dordrecht of omgeving? Als u gaat verhuizen naar Dordrecht zelf of naar een plaats in de buurt, dan moeten er veel dingen geregeld worden. Wij helpen u graag bij de verhuizing in de regio Dordrecht! Bij Seniorenhulp Nederland bent u aan het juiste adres! Niet alleen voor een verhuizing naar Dordrecht, maar ook naar Ridderkerk, Barendrecht, Zwijndrecht of Sliedrecht kunt u bij ons terecht.

Ondersteuning bij verhuizing in Dordrecht

Om de verhuizing zo goed mogelijk te laten verlopen, is het belangrijk om alles op tijd te regelen. Misschien heeft u zelf niet het volledige overzicht van wat u te wachten staat. Of u kunt niet alles zelf geregeld krijgen. Geen nood! Voor alle zaken rondom uw verhuizing in Dordrecht en omgeving bieden wij een oplossing. Zo kunnen wij de organisatie van de complete verhuizing voor u verzorgen. Natuurlijk in goed overleg met u, zodat u zelf bepaalt wát er gebeurt en hóe dat gebeurt.

Wij kunnen het complete verhuispakket voor u verzorgen, maar we staan ook voor u klaar als u alleen hulp nodig heeft bij alleen de verhuizing zelf. Van het inpakken van spullen tot het stofferen en inrichten van de nieuwe woonruimte: wij doen het graag voor u. Heeft u al gedacht aan de achterblijvende inboedel en woning? Wat gaat daarmee gebeuren? Mogelijk moet u de woning al snel opleveren bij de verhuurder, makelaar of woningmaatschappij. Wij kunnen u ook helpen bij het organiseren en uitvoeren van de woningontruiming. Wij brengen alle spullen naar de juiste plaats en leveren de woning netjes op. Zo halen wij de inboedel eruit, verwijderen we alle overige onderdelen (zoals gordijnen, rails, spijkers en schroeven) en soppen en vegen we de verschillende kamers.

Informatie

Gaat u in de nabije toekomst verhuizen naar een andere woning en heeft u behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden die wij te bieden hebben? Vraag dan nu de brochure aan of neem direct contact met ons op. Wilt u ons inschakelen, ook dan staan wij direct voor u klaar!

Neem contact op
Vraag brochure aan