Spoedontruiming

Heeft u met spoed een woning of een verzorgingskamer netjes op te leveren? We helpen u graag!

Vaak geldt er bij een verzorgingskamer of verpleegkamer een korte termijn van opleveren (vaak 5 of 7 dagen na vertrek of overlijden). Zo creëeren ze een maximale bezettingsgraad en voldoen ze aan de verplichtingen tot maximale verhuur aan hulpbehoevenden.

Hoe verdrietig of lastig de situatie ook is, u zult er een oplossing voor moeten zoeken. Wij ervaren deze problematiek nagenoeg dagelijks en kunnen u dan ook volledig helpen en naar de beste oplossing voor u zoeken.

We kunnen de betreffende kamer of woonruimte met voorrang inplannen in onze agenda en zorgvuldig voor u leegruimen en schoon opleveren, teneinde de snel komende deadline te behalen. Omdat het vaak kortdag is, kunnen we ook stukken bij u of andere familieleden afleveren.

Heeft u het gevoel de situatie niet goed te overzien en gaat het te snel of komt het heel onverwachts? Indien gewenst verpakken we de gehele inrichting en inhoud van alle kasten en nemen deze voor u in opslag. Zo kunt u de inboedel op een later tijdstip bekijken, danwel elders laten bezorgen en haalt u de haast eruit.

Op die wijze kunt u zich op dat moment bezig houden met belangrijkere zaken en heeft u niet het gevoel opgejaagd te worden.

Hoe u het ook wenst, we willen het zo uitvoeren dat het voor u een acceptabele en naar omstandigheden verwerkbare situatie is ondanks de tijdsdruk die er vaak is.

Wilt u meer informatie over het met spoed leegruimen van een woonruimte? Neem dan contact met ons op of vraag vooraf om een offerte, zodat u voorbereid kunt zijn op de toekomst.

Neem contact met ons op

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!