Huis verkoopklaar maken

Als u wat ouder wordt en gaat verhuizen naar een (senioren)woning, aanleunwoning of verzorgingstehuis, dan moeten er veel dingen worden geregeld. Niet alleen de verhuizing zelf moet u in goede banen leiden, ook moet u uw oude huis verkoopklaar maken. Ook als u te maken heeft met een sterfgeval in de familiekring, moet de oude woning vaak snel worden opgeleverd. Wilt u hulp bij het huis verkoopklaar maken? Schakel dan Seniorenhulp Nederland in! Wij regelen zowel de verhuizing als de oplevering van uw oude huis graag voor u!

Verhuizen van de inboedel

Een deel van de inboedel uit het huis dat u verkoopklaar moet maken, zal waarschijnlijk worden meegenomen naar de nieuwe woning of onder familieleden en vrienden worden verdeeld. De kans is echter groot dat er ook heel veel spullen achterblijven. Die inboedel moet echter ook uit de woning worden gehaald, voordat de woning verkoopklaar kan worden gemaakt. Wij regelen dit graag voor u. Zo zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat alle bruikbare spullen een tweede huis krijgen en dat alle niet-bruikbare spullen op een nette en verantwoorde manier worden afgevoerd.

Verkoopklaar

Als u dat wilt, kunnen wij er voor zorgen dat de woning netjes wordt opgeleverd. In geval van een koopwoning dient achtergebleven inboedel te worden verwijderd. Bruikbare goederen worden weggeven aan diverse stichtingen en niet-bruikbare goederen worden verantwoord afgevoerd. Alle zaken die aard- en nagelvast zitten blijven in het algemeen achter. Na dit werk wordt de woning geheel schoon gemaakt voor de verkoop, danwel overdractht. Indien gewenst kan dit werk in 2 fases worden uitgevoerd. 1: verkoopklaar maken en een deel laten staan, 2: geheel leegruimen voor de overdracht.

Schakel ons in om uw huis verkoopklaar te maken

Een huis verkoopklaar maken, dat kost de nodige tijd en moeite. Dit werk nemen wij u graag uit handen. Wilt u ook gebruikmaken van onze professionele en persoonlijke service als u een huis verkoopklaar moet maken? Neem direct contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!

Neem contact op
Vraag brochure aan

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!