Oplevering huurwoning

Seniorenhulp Nederland biedt u een uitgebreide dienstverlening voor de oplevering van de huurwoning. Wij zorgen ervoor dat uw woning na bijvoorbeeld een verhuizing of overlijden leeg, netjes, fris en volledig bezemschoon worden opgeleverd. Lees hieronder meer over wat wij voor de oplevering van uw huurwoning kunnen betekenen.

Complete oplevering van uw oude huurwoning

Alleen het leeghalen van uw huis of appartement is niet alles wat er bij een oplevering komt kijken. Vaak moet uw woning namelijk voldoen aan bepaalde eisen van de verhuurder, makelaar of woningbouwvereniging. Seniorenhulp Nederland biedt voor de oplevering van uw huurwoning een uniek garantiesysteem. Wanneer u de oplevering door ons laat uitvoeren, weet u zeker dat de woning aan alle eisen voldoet. En dat zonder dat u zelf ook maar één vinger hoeft uit te steken! Wij helpen u graag bij onder meer:

  • De selectie en het transport van bruikbare goederen
  • Het afvoeren van onbruikbare goederen via officiële kanalen
  • Het verwijderen van vloerbedekkingen, zoals tapijt, laminaat, parket en onderlagen
  • Schoonmaakwerkzaamheden in badkamer, toilet en keuken
  • Het demonteren van niet-originele zaken (denk aan schroeven, lampen en gordijnen)
  • De uitvoering van herstelwerkzaamheden

Uiteraard mag u bij de oplevering van uw huurwoning van onze medewerkers zorgvuldigheid en een juiste behandeling van al uw bezittingen verwachten. Zo leveren we gevonden waardevolle eigendommen direct bij u af. Soms krijgen we het verzoek om op zoek te gaan naar verloren spullen. Dit doen wij dan graag voor u!

Het opleveren van uw woning

Wat zijn uw persoonlijke wensen voor de oplevering van uw huurwoning? Neem vrijblijvend contact met ons op en vertel het ons. Wij kunnen u vervolgens precies vertellen welke mogelijkheden wij hebben voor uw wensen.

Neem contact op
Vraag brochure aan

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!