Verhuishulp

Gaat u binnenkort verhuizen? En bent u al wat ouder? Dan kunt u een verhuishulp van Seniorenhulp Nederland waarschijnlijk goed gebruiken! Wij bieden al jarenlang verhuishulp op maat aan senioren en ouderen. Zo kunt u bij ons terecht voor eigenlijk alles wat er bij uw verhuizing komt kijken. Denk bijvoorbeeld aan het in- en verpakken van uw spullen, de (de)montage van uw meubels, lampen en klokken en aan het uitpakken van uw goederen. Ook het inrichten en woonklaar maken van uw nieuwe woning kunnen wij voor u regelen. Lees meer over de verhuishulp die Seniorenhulp Nederland u te bieden heeft!

Verhuishulp op maat

Wij zijn gespecialiseerd in het verhuizen van senioren en ouderen, maar ook gehandicapten, mindervaliden en andere hulpbehoevenden kunnen bij ons terecht. Wij leiden uw verhuizing met plezier in goede banen. Door onze complete verhuishulp kunnen wij u met werkelijk alles helpen. Wij zorgen ervoor dat u zo min mogelijk last heeft van uw verhuizing. Zo houdt onze verhuishulp niet alleen het transporteren van goederen in, maar nemen wij ook graag de tijd om uw nieuwe woning of appartement in te richten. Zo staan de plantjes weer op de vensterbank, hangen uw schilderijen waar u ze wenst en zorgen we ervoor dat u direct gebruik kunt maken van zaken als televisie en telefoon.

Als extra service kunnen wij uw oude woning volledig opleveren, volgens de eisen van uw oude verhuurder, makelaar of woningbouwvereniging. Ook regelen we graag diverse administratieve zaken voor u. Daarbij kunt u onder meer denken aan het doorgeven van de adreswijziging en het opzeggen of aanpassen van abonnementen.

De door u gewenste verhuishulp

Onze verhuishulp biedt alle mogelijkheden om uw verhuizing tot in de puntjes te regelen. Daarbij stelt u zelf de passende dienstverlening samen. Graag horen wij wat voor u de ideale verhuishulp inhoudt. U bent dan ook van harte uitgenodigd voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van ons. Neem direct contact met ons op en maak een afspraak!

Neem contact op
Vraag brochure aan

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!