Verhuizen naar verzorgingshuis

Gaat u binnenkort verhuizen naar een verzorgingshuis? Dit is voor veel ouderen en senioren een flinke stap. Het liefste zou u misschien in uw oude woning blijven wonen, maar misschien is de verhuizing noodzakelijk. Het is fijn dat de verhuizing zelf weinig problemen oplevert, zodat u zich snel en gemakkelijk kunt aanpassen aan de nieuwe situatie. Seniorenhulp Nederland kan u helpen bij het verhuizen naar het verzorgingshuis.

De helpende hand bij het verhuizen naar een verzorgingshuis

Al jaren helpen wij senioren en ouderen met verhuizen, bijvoorbeeld naar een verzorgingshuis. Wij zorgen ervoor dat uw verhuizing zo vlot mogelijk verloopt. Wij regelen alles tot in de puntjes. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het in- en verpakken van uw spullen, aan het (de)monteren van uw meubels, klokken en andere grote objecten en aan het uitpakken van uw goederen. Ook kunnen wij uw nieuwe woning al helemaal netjes inrichten. Om u zo snel mogelijk thuis te laten voelen op uw nieuwe plek, letten we bij het verhuizen goed op de oude inrichting en brengen we die vervolgens naar de kamer in het verzorgingshuis. Zo kunt u snel wennen aan uw nieuwe woonruimte. Tevens zorgen wij voor  aanvullende zaken, zoals het zorgvuldig opleveren van uw oude woning, het afhandelen van administratieve zaken en het stofferen en woonklaar maken van de nieuwe woning.

Klantgerichte service

De dienstverlening van Seniorenhulp Nederland wordt altijd volledig door u bepaald. Wij helpen u bij het verhuizen naar een verzorgingshuis precies op de manier zoals u dat wilt. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Aarzel dan niet en neem nu vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op
Vraag brochure aan

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!