Verhuizing Leiden

Een verhuizing heeft een grote invloed. Heeft u bijvoorbeeld de beslissing genomen om te verhuizen naar een (senioren)woning of een verzorgingstehuis, dan heeft dat invloed op het dagelijkse leven. Maar ook als uw (schoon)ouders moeten verhuizen, veranderen er veel dingen. De verhuizing zelf, in Leiden of omgeving, is voor veel mensen lastig te regelen. Vaak wilt u hier ook niet mee bezig zijn. Seniorenhulp Nederland is gespecialiseerd in het uitvoeren van ontruimingen en verhuizingen. Een verhuizing in Leiden, Oegstgeest, Voorschoten, Katwijk of Wassenaar nemen wij graag voor onze rekening!

Aandachtspunten bij een verhuizing in Leiden

Een verhuizing in Leiden of omgeving naar een andere woning of bijvoorbeeld verzorgingstehuis, daar komt nogal wat bij kijken. Ten eerste moet er een selectie gemaakt worden van de spullen in de huidige woning. Misschien zal niet alles kunnen worden meegenomen naar de nieuwe woning. Wij helpen u hierbij, en natuurlijk regelen wij ook het verhuizen van de spullen. Ook andere opties zijn mogelijk. Zo kunnen wij de inrichting van de nieuwe woning mede helpen opzetten. Op het moment van de daadwerkelijke verhuizing komt u dan terecht in een al vertrouwde omgeving, met uw vertrouwde spulletjes al op de juiste plaats. Een aangesloten televisie en schilderijen hangen aan de muur: zo wordt de stap van de verhuizing zo klein mogelijk gemaakt.

Bij een verhuizing in Leiden, heeft u vaak ook te maken met het opleveren van de oude woning. Ook op dit gebied kunnen wij u van dienst zijn. Zo kunnen wij voor de resterende inboedel een goede bestemming vinden en verwijderen wij alle onderdelen, zoals gordijnen (ook de rails), lampen, en schroeven, spijkers en pluggen. Moet uw woning schoon en netjes worden opgeleverd? Geen probleem! Wij soppen alles van badkamer tot keuken.

Informeer naar de mogelijkheden

Gaat u verhuizen, dan helpen wij u daarbij graag. Wij begrijpen dat uw wens centraal staat en dat u zo snel mogelijk wilt kunnen wennen aan de nieuwe woonomgeving. Ook voor een ontruiming bent u bij ons op de juiste plaats. Benieuwd naar de mogelijkheden? Informeer nu en neem contact met ons op!

Neem contact op
Vraag brochure aan