Huurhuis opleveren

Verhuizen: we hebben het bijna allemaal wel eens gedaan. Het is hoe dan ook altijd een flinke klus. Het uitzoeken, inpakken, verhuizen en weer uitpakken van uw bezittingen kost veel tijd en energie. En dan moet u ook uw oude huurhuis nog netjes opleveren. Het huis moet vaak bezemschoon worden opgeleverd. Moet u uw huurhuis ook snel opleveren en kunt u hierbij wel wat hulp gebruiken? Seniorenhulp Nederland is u graag van dienst.

Uw huurhuis bezemschoon opleveren

Onder bezemschoon opleveren wordt het volgende verstaan: het huis moet in een schone en kale staat worden opgeleverd, zodat de nieuwe bewoners er snel kunnen intrekken. De activiteiten die onder het bezemschoon opleveren van uw huis vallen zijn:

  • Het leegruimen van uw huis (inboedel verhuizing)
  • Het verwijderen van achtergebleven niet-bruikbare goederen
  • Het verwijderen van eventuele raam- en vloerbedekking
  • Het verwijderen van spijkers, schroeven en pluggen
  • Het dichten van achtergebleven gaten
  • Het afnemen van vensterbanken en aanrecht
  • Verwijderen van alle soorten vloerbedekking
  • Grote en kleine herstelwerkzaamheden

Als u druk bezig bent met het inrichten van uw nieuwe huis en geen tijd heeft voor het bezemschoon opleveren van uw huis, dan kunt de hulp van Seniorenhulp Nederland inschakelen. Wij regelen dit graag voor u. Zo wordt uw huurhuis opleveren een gemakkelijke klus!

Onze diensten

Uw huurhuis bezemschoon opleveren is één van onze diensten. Wij verzorgen ook uw complete verhuizing graag voor u. Dit houdt in dat we beginnen met het inpakken van al uw bezittingen in uw oude woning en pas weggaan als al uw bezittingen weer veilig en netjes uitgepakt zijn in uw nieuwe woning. Wij hebben ons door de jaren heen vooral gespecialiseerd in het faciliteren van verhuizingen van senioren. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op
Vraag brochure aan

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!