Woningontruiming Spijkenisse

Een woningontruiming in Spijkenisse vraagt veel van u. De ontruiming is nodig in verband met een verhuizing of overlijden. Dat vraagt zowel fysiek als emotioneel om uw aandacht en tijd. Is het ontruimen van de oude woning in Spijkenisse of omgeving een extra zorg? Wij willen en kunnen u hier graag bij helpen! Wilt u de woningontruiming in Spijkenisse, Hellevoetsluis, Rozenburg, Hoogvliet of Oud-Beijerland uit handen geven, dan is het vinden van de juiste professional belangrijk. Welkom bij Seniorenhulp Nederland!

Hoe werkt een woningontruiming in Spijkenisse?

Een woning ontruimen is iets waarbij veel zaken om de hoek komen kijken. Het gaat niet alleen om het inpakken en transporteren van de inboedel, maar ook moet de woning schoon en kaal worden opgeleverd bij verhuurder, makelaar of woonstichting. Veel mensen kunnen de klus niet zelf klaren. Wij doen het graag voor u. We halen de inboedel eruit en verwijderen gordijnen, rails, lampen en schroeven, spijkers en pluggen. Ook wordt alles gesopt, van badkamer tot keuken. Ons garantiesysteem zorgt ervoor dat u er zeker van bent dat er geen werkzaamheden meer nodig zijn na onze dienstverlening. Kortom, alles wat met een woningontruiming in Spijkenisse of omgeving te maken heeft regelen wij voor u. Vaak voeren wij zowel de verhuizing als woningontruiming voor onze klanten uit. Ook het voorwerk voor een verhuizing kunt u door ons laten doen. Denk bijvoorbeeld aan het schilderen, sausen of behangen van uw nieuwe woning.

Contact opnemen

Wilt u een woningontruiming in Spijkenisse of omgeving door ons laten uitvoeren? Door onze opgedane ervaring in het vakgebied bent u verzekerd van een goede en complete service. Dat is voor u een zorg minder. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, neem dan nu contact met ons op!

Neem contact op
Vraag brochure aan

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!