Huisontruiming

Een huisontruiming regelen? Dat is vaak een flinke klus, omdat de achtergebleven inboedel goed moet worden bekeken. Daarnaast is het belangrijk om te zorgen voor een veilig vervoer. Wilt u hulp bij het regelen van een huisontruiming, bijvoorbeeld wanneer u gaat verhuizen naar een andere woning of wanneer er iemand in de familie is komen te overlijden? Seniorenhulp Nederland biedt u graag de helpende hand. Door ons in te schakelen, bespaart u zich veel tijd en energie én bent u verzekerd van een goede, persoonlijke service.

Verhuizen van bezittingen

Bij een verhuizing of overlijden zijn er altijd bezittingen die u wilt bewaren. De waardevolle spullen moeten worden geselecteerd en zorgvuldig worden verhuisd. Dit doen wij graag voor u. Toch zijn er vaak ook heel veel spullen die niet meer in de familie behouden blijven. Dit kan een lastige taak zijn. Wij hebben hiervoor een oplossing. Wanneer wij uw huisontruiming regelen, dan zorgen we ervoor dat alle achtergebleven spullen in de woning op een nette en verantwoorde manier afgevoerd zullen worden. Bruikbare spullen proberen wij bovendien altijd een tweede huis te geven, bijvoorbeeld door ze te schenken aan een goed doel of een stichting. Zo wordt uw huisontruiming niet alleen een stuk gemakkelijker, maar helpt u er ook nog eens anderen mee!

Laat uw huisontruiming door ons regelen

Zit u momenteel in een situatie waarbij u een huisontruiming moet organiseren, maar wilt u hierbij geholpen worden? Neem contact met ons op en informeer naar de voorwaarden. Heeft u vragen over onze dienstverlening, dan staan wij u graag te woord.

Neem contact op
Vraag brochure aan

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!