Inboedel opkopen

Na een verhuizing, staat een (senioren)woning vaak vol met achtergebleven spullen. Meestal zijn deze nog altijd goed bruikbaar. Bepaalde bezittingen hebben emotionele waarde en wilt u in de familie houden, andere spullen verdienen een nieuw leven. Seniorenhulp Nederland is gespecialiseerd in het ontruimen en opleveren van seniorenwoningen, zodat u sancties voorkomt en uw huis in nette staat wordt opgeleverd. Eerlijkheid en transparantie staan hierbij centraal. Ons doel is uw woning netjes en leeg opleveren, zodat u onbezorgd de woning kunt achterlaten.

Wat brengt inboedelverkoop met zich mee?

Het verkopen van de inboedel is doorgaans een vermoeiend proces, waarbij u veel te weinig krijgt voor uw spullen. Seniorenhulp Nederland is niet gespecialiseerd in inboedel opkopen, maar zorgt er wel voor dat echt waardevolle spullen op de veiling worden verkocht, waarbij de opbrengst voor de klant is. Hierbij is het leegruimen van uw woning onze eerste prioriteit. Wij komen voor het werk, ongeacht wat er in uw woning staat. Of het nu een antieke kast betreft of een standaard bed, Seniorenhulp Nederland is uw partner op het gebied van ontruimen. Door te kiezen voor ons specialisme, bent u verzekerd van een snelle en kwalitatieve oplevering van uw woning.

Een nieuwe bestemming voor uw spullen

De inboedel opkopen doen wij dan ook niet. Wel zorgen we ervoor dat in samenwerking met diverse stichtingen in Nederland uw bezittingen een nieuwe plek krijgen en worden waardevolle spullen geveild voor een mooie opbrengst voor u. Dit scheelt u niet alleen tijd en energie, u steunt ook het goede doel met bruikbare spullen. Wilt u meer weten over de stichtingen die wij steunen en het leegruimen van uw woning? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!

Neem contact op
Vraag brochure aan

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!