Woningontruiming Gouda

Een woningontruiming in Gouda: het klinkt als een simpele klus, maar dat kan toch behoorlijk tegenvallen. Het moet toch allemaal goed worden geregeld. De juiste spullen moeten naar de juiste bestemming worden gebracht. Ook worden er vaak eisen gesteld aan de oplevering van de woonruimte. Een woningontruiming komt nooit alleen. Een verhuizing naar bijvoorbeeld een andere woning of een verzorgingstehuis kan een reden zijn, maar ook bij een overlijdensgeval krijgt u te maken met een woningontruiming. Heeft u hiervoor de verantwoordelijkheid en woont u in Gouda of in een omliggende plaats? Voor een woningontruiming in Gouda, Waddinxveen, Woerden, Alphen aan den Rijn of Bodegraven bent u bij ons aan het juiste adres. Schakel ons in en alles wordt goed voor u geregeld!

Een woningontruiming in Gouda

Gaat u verhuizen naar een seniorenwoning of naar een verzorgingstehuis, dan is er eigenlijk altijd sprake van een onverwachte situatie. De tijd gaat ineens snel, omdat ook de nieuwe woonomgeving moet worden ingericht. De woningontruiming in Gouda of omgeving door ons laten regelen, is daarom een goede keuze. Voor u een zorg minder, voor ons een verantwoordelijke taak die wij voor u tot in de puntjes zullen verzorgen.

Bij een woningontruiming komt als eerste een verdeling van de inboedel ter sprake. Natuurlijk is uw wens hierin leidend. Wij zullen alles netjes uitvoeren en het transport voor onze rekening nemen. Daarna kunnen wij de woning volledig voor u strippen, zodat aan alle eisen van de verhuurder, makelaar of woningmaatschappij wordt voldaan. Door ons garantiesysteem heeft u de zekerheid dat u geen werk meer heeft aan de woning.

Maak een afspraak!

Heeft u te maken met een woningontruiming door een verhuizing of overlijden? Bent u snel op zoek naar een oplossing voor de ontruiming van de oude woning? Neem dan nu contact met ons op!

Neem contact op
Vraag brochure aan

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!