Inboedel ontruimen

Gaat u verhuizen en kunt u niet al uw spullen meenemen naar uw nieuwe woonruimte? Het is best lastig om dan keuzes te maken. Hoe dan ook blijft er een inboedel achter, waarvoor een nieuwe bestemming moet worden gevonden. Spullen die niet meer bruikbaar zijn, moeten worden afgevoerd. Niet alleen bij een verhuizing krijgt u hiermee te maken, ook bij het overlijden van een dierbare is dat het geval. Wilt u hulp als u de inboedel gaat ontruimen? Wij van Seniorenhulp Nederland staan voor u klaar! En de inboedel ontruimen is niet alles wat wij voor u doen, ook zorgen wij voor de oplevering van het huis of voor de verhuizing van de spullen.

De inboedel met zorg ontruimen

Gaat u een inboedel ontruimen, dan zijn er altijd spullen die voor u een extra waarde hebben. Het is belangrijk dat deze spullen worden geselecteerd en netjes worden vervoerd. Zo blijven ze behouden en kunt u er nog lang van genieten. Wij regelen dit graag voor u. Voor de achtergebleven inboedel gaan wij vervolgens op zoek naar een goed tweede huis. Wij gooien de bezittingen dus niet zomaar weg en verkopen ze ook niet, maar via verschillende stichtingen en goede doelen worden ze geschonken aan mensen die er blij mee zijn. De inboedel ontruimen, dat doen wij dus met zorg en persoonlijke aandacht!

Hulp nodig bij het ontruimen van de inboedel? Contacteer ons nu!

Wilt u uw inboedel laten ontruimen, zodat u er niet alleen voorstaat? Dan bent u bij Seniorenhulp Nederland aan het goede adres. Wij zorgen ervoor dat de spullen die voor u waarde hebben, veilig op de juiste plaats terechtkomen. Ook regelen wij dat de resterende inboedel bij stichtingen en goede doelen terechtkomt. Zo doet u iets goeds voor de maatschappij en bent u verlost van de zorg over de verwerking van de inboedel. Ook bij het verhuizen of opleveren van de oude woning helpen wij u graag. Neem contact met ons op en maak uw persoonlijke wensen kenbaar. Wij bieden u graag een oplossing op maat.

Neem contact op
Vraag brochure aan

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!