Ouderen verhuizing

Seniorenhulp Nederland is al jaren een gespecialiseerde partner op het gebied van ouderen verhuizing. Wij zorgen ervoor dat u ook op latere leeftijd op een veilige, comfortabele en fijne manier kunt verhuizen naar de nieuwe woning. Door onze complete dienstverlening ervaren ouderen hun verhuizing als prettig en voelen ze zich snel thuis in hun nieuwe onderkomen. Wilt u ook door ons geholpen worden bij de verhuizing? Neem vrijblijvend contact met ons op en vertel ons uw wensen voor uw verhuizing.

Uiteenlopende mogelijkheden voor een ouderen verhuizing

Een verhuizing is voor ouderen vaak een heftigere gebeurtenis dan voor jongere mensen. Een nieuw huis, een nieuwe omgeving, misschien wel de overstap van een woning naar een verzorgingstehuis: het zijn allemaal zaken die om uw aandacht vragen. Seniorenhulp Nederland biedt daarom een complete dienstverlening, zodat ouderen de verhuizing zonder problemen zullen ervaren. Kenmerkend voor ons is onze volledige manier van werken. We kunnen u met alles helpen!

Wat wij precies voor u kunnen doen? Van het selecteren van de te verhuizen goederen tot het in- en uitpakken. Ook kunnen wij de nieuwe woning volledig identiek ten opzichte van uw oude woning inrichten. We maken uw nieuwe woonruimte helemaal woonklaar en zorgen er tegelijkertijd voor dat de oude woning netjes wordt opgeleverd. Daarbij voldoen wij aan alle eisen van uw verhuurder, makelaar of woningbouwvereniging. Ook helpen we u graag bij administratieve zaken, zoals het doorgeven van de adreswijziging of bijvoorbeeld het beëindigen van lopende contracten.

Contact opnemen

Seniorenhulp Nederland helpt ouderen helemaal naar wens bij de verhuizing naar de nieuwe woning. Gaat u binnenkort ook verhuizen en wilt u gebruikmaken van onze service? Graag horen wij van u wat uw wensen zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op en vertel het ons. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden voor uw verhuizing.

Neem contact op
Vraag brochure aan

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!