Verdeling inboedel

Wilt u de verdeling van uw inboedel goed geregeld hebben? Al vele jaren helpt Seniorenhulp Nederland senioren en ouderen bij het regelen van de verdeling van hun inboedel. Wij zorgen er niet alleen voor dat uw wensen worden vastgelegd, ook zien wij erop toe dat deze afspraken worden nageleefd en dat achtergebleven goederen een goede bestemming krijgen. Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Hulp bij de verdeling van uw inboedel

Om problemen en – in het ergste geval – ruzies te voorkomen na uw overlijden, is het belangrijk om tijdig duidelijke afspraken vast te leggen over de verdeling van uw inboedel. Het is voor u misschien niet gemakkelijk om dit allemaal te regelen. U wilt namelijk een zo eerlijk mogelijke verdeling, waarin u én uw familieleden zich kunnen vinden. Kunt u hierbij wel wat hulp gebruiken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Als executeur helpen wij ouderen en senioren al jaren bij het maken van een correcte verdeling van de inboedel. Wij leggen uw wensen vast en zorgen dat er, na uw overlijden, aan deze wensen wordt voldaan. Bovendien zorgen wij voor een passende oplossing voor de resterende inboedel. Wij werken samen met diverse goede doelen en stichtingen in Nederland. Aan deze organisaties worden de nog bruikbare goederen die geen bestemming krijgen, geschonken. Spullen die niet meer bruikbaar zijn, worden door ons verantwoord afgevoerd.

Vrijblijvend kennismaken

Bent u benieuwd naar wat Seniorenhulp Nederland voor u kan betekenen bij de verdeling van uw inboedel? Neem dan contact met ons op. We maken graag een afspraak met u voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin kunnen we al uw vragen beantwoorden en informeren we over onze service.

Neem contact op
Vraag brochure aan

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!