Naar bejaardentehuis

Verhuizen is voor u een hele gebeurtenis. Met name op latere leeftijd kan een verhuizing zorgen voor veel vragen en problemen. Hoe krijgt u uw spullen in uw nieuwe woning? Worden uw bezittingen wel veilig vervoerd? Wat gebeurt er met de spullen die u niet mee wilt nemen naar uw nieuwe woning? Wanneer u verhuist naar een bejaardentehuis, heeft u vaak te maken met minder woonruimte dan dat u gewend was. U zult dan ook een keuze moeten maken welke spullen u meeneemt en wat u achterlaat. Seniorenhulp Nederland kan u hierbij helpen. Wij doen er alles aan om uw verhuizing naar het bejaardentehuis tot in de puntjes te verzorgen.

Uw inboedel: wat zijn de mogelijkheden?

Als u gaat verhuizen naar een bejaardentehuis, dan komt daar veel bij kijken. Uw gewenste spullen moeten veilig worden ingepakt, vervoerd en al dan niet uitgepakt. Uw oude woning moet worden leeggeruimd. Seniorenhulp Nederland gaat hiermee voor u aan de slag. We maken geen gebruik van verhuisdozen, maar zorgen ervoor dat uw waardevolle bezittingen worden vervoerd met behulp van een uniek kunststof verhuissysteem. Dit is niet alleen duurzamer, maar ook veiliger voor uw spullen. Naast het inpakken en vervoeren van uw bezittingen, bieden wij meerdere verhuisdiensten aan. Zo kunnen wij u helpen bij het plaatsen en monteren van kasten, klokken en lampen in uw nieuwe seniorenwoning, het inrichting van uw kamer en het bezemklaar opleveren van uw oude woning.

Op zoek naar een betrouwbare en ervaren seniorenverhuizer?

Gaat u binnenkort verhuizen naar een bejaardentehuis? Wij doen alles voor u! Met de hulp van Seniorenhulp Nederland geniet u binnen de kortste tijd van uw nieuwe, geheel aangeklede woning! Neem nu contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag bij uw seniorenverhuizing.

Neem contact op
Vraag brochure aan

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!