Verdelen erfenis

Na een overlijden is het verdelen van de erfenis en de inboedel één van de zaken die afgehandeld moet worden. In de meeste gevallen is dit al ver van tevoren geregeld, maar het kan zijn dat het overlijden plots is gekomen en dat u hierbij wel wat hulp kunt gebruiken. Wij helpen u graag bij het maken van afspraken voor het verdelen van de erfenis. Ook kunnen wij voor bruikbare goederen, die niet meer gewenst zijn, een nieuwe bestemming vinden. Lees hieronder meer over onze dienstverlening.

Verdelen van de erfenis

Seniorenhulp Nederland treedt al jaren op als executeur. Dit houdt in dat wij u kunnen helpen bij het vastleggen van uw wensen met betrekking tot het verdelen van uw erfenis of het afwikkelen van alle fysieke werkzaamheden rondom een achtergelaten woning. Wij zorgen ervoor dat de afspraken rondom de erfenis worden vastgelegd volgens uw wensen. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat na uw overlijden aan deze afspraken wordt voldaan. En mochten er na het verdelen van de erfenis goederen overblijven, dan vinden wij hiervoor een nieuwe bestemming. Goederen die nog in goede staat verkeren, bieden wij bijvoorbeeld aan bij één van de vele stichtingen met wie wij samenwerken. Zo kunt u andere mensen helpen. De spullen van uw inboedel die niet meer zijn te hergebruiken, voeren wij netjes en op milieuvriendelijke wijze af.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over wat er bij het verdelen van uw erfenis allemaal komt kijken? Of wilt u meer weten over wat Seniorenhulp Nederland voor u kan betekenen op dit gebied? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op. Wij maken graag een afspraak met u voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin wij u kunnen informeren en al uw vragen kunnen beantwoorden.

Neem contact op
Vraag brochure aan

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!