Verhuizing Den Haag

Gaat u verhuizen in Den Haag of omgeving? Dan staat u heel wat werk te wachten. Woont u in Den Haag zelf, of in een nabijgelegen plaats, en verhuist u bijvoorbeeld naar een andere woning, seniorenwoning of verzorgingstehuis? Wij zijn u graag van dienst. De aanstaande verhuizing in Den Haag wordt door ons tot in de puntjes geregeld. Bij Seniorenhulp Nederland helpen wij u de aanpassing naar de nieuwe woonomgeving zo soepel mogelijk te laten verlopen. Waarmee wij u precies van dienst kunnen zijn? Dat bepaalt u helemaal zelf!

De mogelijkheden

U blijft al dan niet in de omgeving van Den Haag wonen, maar toch gaat er het een en ander veranderen. Voor de verhuizing zult u moeten bepalen welke spullen er wel en niet meegaan naar de nieuwe woning. De keuzes maakt u natuurlijk zelf, maar wij kunnen u daarbij helpen. Ook bij het inpakken en verpakken van de te verhuizen goederen zijn wij u van dienst. De verhuizing zelf en de inrichting van de nieuwe woonruimte kunnen wij ook voor onze rekening nemen. Denk bijvoorbeeld aan de plaatsing van groot meubilair, zoals kasten, tafels, stoelen, het bed en het bankstel. Ook kleinere zaken, zoals televisie, planten, schilderijen en dergelijke kunnen wij al op de juiste plaats zetten. Zo komt u toch een beetje ‘thuis’ op het moment van de verhuizing in Den Haag.

Wat ook een rol speelt bij een verhuizing naar een andere woning, is de oude woning – mogelijk met achtergebleven inboedel. Deze woning dient vaak snel weer ‘schoon’ te worden opgeleverd. Wij hebben jarenlange ervaring met het ontruimen van woningen. Wij zorgen voor een lege en schone oplevering, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft.

Neem contact met ons op!

Een verhuizing is een behoorlijke verandering in uw leven. Wij kunnen u helpen bij het organiseren van de verhuizing in Den Haag. Zo zorgen wij ervoor dat de overstap naar uw nieuwe woning soepel en gemakkelijk verloopt. Voor een verhuizing in Den Haag, Voorburg, Delft, Naaldwijk of Pijnacker bent u bij ons aan het juiste adres. U hoeft zich geen zorgen meer te maken om de logistieke zaken. Heeft u interesse, neem dan nu contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!

Neem contact op
Vraag brochure aan