Woningontruiming Den Haag

Vaak komt een woningontruiming op een onverwacht moment. Ineens blijkt een verhuizing naar een seniorenwoning bijvoorbeeld noodzakelijk. De aanwezigheid van trappen of een grote tuin kunnen reden zijn om te verhuizen naar een (gelijkvloerse) woning. En in geval van een overlijden komt een woningontruiming vrijwel altijd onverwacht. Wat de reden ook is: als u een woning in Den Haag wilt laten ontruimen en schoon wilt laten opleveren aan de verhuurder, makelaar of woningmaatschappij, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dat is niet alleen het geval als het gaat om een woningontruiming in Den Haag maar ook in Voorburg, Delft, Naaldwijk of Pijnacker.

Woningontruiming in Den Haag bij verhuizing

Is er een woningontruiming in Den Haag noodzakelijk in verband met een verhuizing? Als er bijvoorbeeld een verhuizing naar een seniorenwoning of verzorgingstehuis geregeld moet worden, dan kan meestal niet de hele inboedel worden meegenomen. Het is niet altijd gemakkelijk om keuzes te maken. Er blijft hoe dan ook een gedeelte van de inboedel over. En omdat de eerdere woonruimte snel weer door u moet worden opgeleverd, is een snelle opruiming nodig. Wilt u dat goed regelen? Schakel dan Seniorenhulp Nederland in. Wij verzorgen alles voor u, tot in de puntjes.

Ontruiming door overlijden

Krijgt u te maken met een sterfgeval in de familie of van uw naaste, dan komen er ineens heel veel dingen op u af. Emoties spelen de belangrijkste rol. U zit dan niet altijd te wachten op andere klussen. Toch moeten er veel zaken geregeld worden, zoals een woningontruiming. Het is fijn en gemakkelijk als u dan een professionele partij in kunt schakelen om dit te regelen. De selectie en het transport van achtergelaten goederen is bij ons in vertrouwde handen. Ook verzorgen wij de oplevering van de woonruimte aan verhuurder, makelaar of woningmaatschappij. Dat is voor u een zorg minder!

Contact

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden omtrent woningontruiming in Den Haag of omgeving? Neem dan nu contact met ons op!

Neem contact op
Vraag brochure aan

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!