Bezemschoon

Als u van plan bent om te gaan verhuizen, dan heeft dat vaak meer voeten in de aarde dan dat u in eerste instantie zou denken. Niet alleen moeten al uw bezittingen verplaatst worden van uw oude woning naar uw nieuwe woning, u moet er ook nog voor zorgen dat u uw oude woning netjes op kunt leveren. Seniorenhulp Nederland begrijpt dat een verhuizing voor u best een ingrijpende gebeurtenis is. Daarom nemen wij u graag zoveel mogelijk werk uit handen. Hierdoor kunt u al uw aandacht vestigen op uw nieuwe woning. Moet uw oude woning dus leeggeruimd worden en bovendien bezemschoon worden opgeleverd? Dan helpen wij u daar graag bij.

Uw woning bezemschoon opleveren

Als u naar een nieuwe woning verhuist, dan is het zaak dat uw spullen van de oude woning worden overgebracht naar de nieuwe woning. Natuurlijk wilt u wel zeker zijn van het feit dat uw spullen veilig zullen arriveren bij uw nieuwe woning. Daarom pakken wij al uw bezittingen goed en netjes voor u in. Wij kunnen uw gehele inboedel op een professionele manier inpakken, zodat uw bezittingen veilig verhuisd kunnen worden. Als uw oude woning eenmaal is leeggeruimd, zorgen wij ervoor dat deze bezemschoon wordt opgeleverd.

Wat bedoelen wij nu precies met bezemschoon? Dit houdt in dat wij onder andere de achtergebleven inboedel netjes afvoeren, niet-bruikbare inboedel wegbrengen, vloer- en raambedekking verwijderen, spijkers, schroeven en pluggen uit muren en plafonds halen, eventuele eerder verwijderde onderdelen uit het huis terugplaatsen en waar nodig herstelwerkzaamheden verrichten. U heeft geen omkijken meer naar de oplevering van uw woning: wij regelen het tot in de puntjes!

Uw verhuizing goed regelen

Gaat u binnenkort uw oude woning verlaten of heeft u te maken met een nalatenschap en ziet u het niet zitten om zelf al het bijkomende werk te moeten regelen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag en zorgen ervoor dat uw woning vakkundig wordt leeggeruimd en bezemschoon wordt opgeleverd aan de makelaar of verhuurder. Neem nu contact met ons op!

Neem contact op
Vraag brochure aan

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!