Inboedel verkoop

Heeft u vragen met betrekking tot de inboedel verkoop van een (senioren)woning? Seniorenhulp Nederland heeft jarenlange ervaring in het verhuizen, ontruimen en opleveren van woningen. Wij weten als geen ander hoe zwaar een woningontruiming voor u kan zijn en met hoeveel vragen u komt te zitten na een verhuizing of bij het overlijden van een naaste. Zelf aan de slag gaan, betekent moeite en tijd investeren in een klus waar u niet op zit te wachten. Wij kunnen u dan ook helpen bij het leegruimen van de woning, waarna deze netjes wordt opgeleverd aan de makelaar of verhuurder.

Wat houdt inboedel verkoop in?

Na een verhuizing of overlijden staat een woning vaak vol met spullen. Een aantal zijn waardevolle spullen die u niet zomaar kwijt wilt. Veel van deze bezittingen zijn nog goed bruikbaar en hoeven dan ook niet te worden weggegooid. U kunt dan kiezen voor inboedel verkoop. Het verkopen van de inboedel lijkt eenvoudig, maar niets is minder waar. U dient niet alleen de prijs te bepalen van alle bezittingen, u moet ook nog eens een koper vinden. Hier gaat vaak veel tijd in zitten. Ook de opbrengst valt in de meeste gevallen tegen. Het resultaat weegt dan ook vaak niet op tegen de inspanningen die u doet. Seniorenhulp Nederland heeft dit al vaak meegemaakt en biedt een goed alternatief: achtergelaten bezittingen bieden wij een nieuw leven bij diverse stichtingen in Nederland en verkopen we via erkende veilinghuizen.

Neem contact met ons op

Seniorenhulp Nederland is eerlijk en transparant en ondersteunt u tijdens het gehele proces van inboedelontruiming en oplevering van de woning. Ons doel is uw woning zodanig op te leveren dat verhuurders of makelaars niets meer aan de woning hoeven te doen. Wilt u meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag over onze werkzaamheden!

Neem contact op
Vraag brochure aan

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!