Inboedel na overlijden

Als er in uw familie of kennissenkring iemand komt te overlijden, brengt dat niet alleen veel verdriet met zich mee, maar vaak ook een hoop werk. Daar zit u dan waarschijnlijk niet op te wachten. Het belangrijkste is immers dat u een waardig afscheid regelt. Tegelijkertijd moet vaak ook het huis van de overledene worden leeggeruimd. Wat moet u doen met de inboedel die na het overlijden is achtergebleven? Seniorenhulp Nederland helpt u hierbij graag.

Uitzoeken van dierbare bezittingen

Er zijn natuurlijk altijd een aantal dierbare bezittingen die u en andere familieleden en kennissen graag zouden willen houden. Iedereen heeft namelijk wel iets waar een speciale emotionele waarde aan zit. Het is belangrijk dat deze spullen zorgvuldig worden uitgezocht en netjes worden ingepakt en vervoerd. Uiteindelijk blijven er vaak toch een hele hoop spullen achter in de woning, die niemand echt goed kan gebruiken. Nu kunt u die spullen natuurlijk weggooien, maar het is vaak ook mogelijk om de inboedel na overlijden een goed tweede huis te geven. Wij kunnen u helpen bij het vinden van de juiste bestemming en bij het inpakken en vervoeren van de inboedel. Daarnaast regelen wij de woningoplevering graag voor u, zodat u een zorg minder heeft.

Inboedel schenken na overlijden

Wilt u hulp bij het verwerken van de inboedel die na overlijden is achtergebleven? Wij zorgen ervoor dat voor dat alle achtergebleven spullen een tweede huis gevonden wordt. Dit regelen wij via stichtingen en goede doelen in Nederland. Wij verkopen uw inboedel dus niet, maar schenken ze aan die mensen in de maatschappij die wel een extraatje kunnen gebruiken. Zo doet u dus iets goeds voor de maatschappij, zonder dat u er zelf veel moeite in hoeft te steken. Bovendien helpen wij u natuurlijk met het leegruimen van de achtergebleven woning, zodat u meer tijd en energie overhoudt om belangrijkere zaken te regelen. Neem nu contact met ons op!

Neem contact op
Vraag brochure aan

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!