Executeur

Wilt u uw testament op laten maken, dan is het belangrijk om niets over het hoofd te zien. Zo zult u niet alleen moeten nadenken over aan wie u welke bezittingen wilt nalaten, maar ook over wie of welke instantie u aan wilt stellen als executeur. U kunt één van uw familieleden aanstellen als executeur, maar u kunt er ook voor kiezen om onze hulp in te schakelen. Seniorenhulp Nederland kan u van een passend advies voorzien en regelt alles volgens uw wensen.

Wat is een executeur?

Een executeur is de persoon of instantie die na het overlijden van iemand verantwoordelijk is voor de nalatenschap van de overledene. De taken van een executeur kunnen verschillen van het regelen van de begrafenis tot het verdelen van de inboedel. Zeker de inboedelverdeling kan nog wel eens voor problemen zorgen. Heeft u hier al over nagedacht? Uw inboedel heeft vaak niet zozeer financiële waarde, maar vooral emotionele waarde. Het verdelen van uw inboedel kan daarom lastig zijn voor uw achtergebleven familieleden en vrienden. U kunt dit voorkomen door ons in te schakelen als executeur. Alles wordt dan, samen met u, goed geregeld. Op de manier zoals u dat wilt.

Schakel ons in als executeur

Wilt u een persoonlijke aanpak? Wilt u alles goed regelen? Wij staan voor u klaar! Als u ons inschakelt als executeur, dan zorgen wij ervoor dat het verdelen van uw inboedel goed verloopt. Bovendien zorgen wij ervoor dat al uw bezittingen die achterblijven, een tweede thuis zullen krijgen. Neem nu contact op en informeer naar de mogelijkheden!

Neem contact op
Vraag brochure aan

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!