Ontruiming na overlijden

Er zijn allerlei zaken waar u aan moet denken bij het ontruimen van een woning na een overlijden. Zowel letterlijk als figuurlijk vraagt dit veel van u. Het kan fysiek en geestelijk een zware opgave zijn, met name wanneer u te maken heeft met een overlijden in de naaste familie of kennissenkring. U zit waarschijnlijk met allerlei vragen over de inboedel van de woning, terwijl u emotioneel ook van alles aan uw hoofd heeft. Seniorenhulp Nederland helpt u bij de ontruiming van de woning na een overlijden.

Extra ondersteuning bij ontruiming

Waarschijnlijk komen er diverse vragen in u op, wanneer u een woning moet ontruimen na een overlijden. Waar moeten alle spullen heen? Wat kan er weg en welke spullen zijn nog bruikbaar? Hoe krijgt u de zware meubels en apparaten opgetild en veilig vervoerd? Dit zijn slechts enkele vragen waar u tegenaan zult lopen. Wij begrijpen als geen ander dat extra ondersteuning fijn is in deze periode. De ontruiming na overlijden wordt door ons volledig uit handen genomen, zodat u zich hierover geen zorgen hoeft te maken.

Complete ontruiming en oplevering

Seniorenhulp Nederland ontruimt iedere woning en zorgt voor een lege, frisse en nette oplevering. Het opleveren van een huis of appartement vraagt om aandacht en is meer dan alleen het leegmaken van alle vertrekken. Wij selecteren en transporteren goederen naar u, naar familie of naar een stichting. Zo krijgen achtergelaten goederen altijd de juiste bestemming en worden onbruikbare goederen netjes en verantwoord afgevoerd. Ook kleine en grote herstelwerkzaamheden verzorgen wij graag voor u. Heeft u te maken met een woning ontruiming na een overlijden en kunt u een helpende hand gebruiken? Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op!

Neem contact op
Vraag brochure aan

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!