Opkopers van inboedel

Bij een verhuizing zit u vaak met allerlei vragen over uw inboedel. Niet alle spullen kunnen mee naar uw nieuwe woning, en de oude woning moet ontruimd worden. Welke spullen hebben emotionele waarde voor u? Welke bezittingen verdienen een tweede leven? Wat moet u doen met spullen die u niet meer wilt of kunt houden? Bij al deze vragen kan Seniorenhulp Nederland u helpen. Het ontruimen van uw woning is immers meer dan alleen het leegmaken van de woonruimte!

Geef bruikbare spullen een tweede kans

Als u op zoek bent naar opkopers van inboedel, dan is dit vaak een tijdrovende klus. Het inschatten van de waarde, het vinden van opkopers van inboedel en de tegenvallende opbrengst vergt veel van uw tijd, moeite en energie. Toch is het weggooien van de inboedel zonde. U zult verbaasd zijn als u ziet hoeveel achtergebleven bezittingen nog goed bruikbaar zijn. Seniorenhulp Nederland helpt u graag bij het sorteren van uw inboedel. Spullen met emotionele waarde kunnen bij u thuis afgeleverd worden. Wij zorgen ervoor dat dit netjes en zorgvuldig gebeurt. Spullen die nog bruikbaar zijn, maar die u niet wilt houden, krijgen via ons een tweede kans. Wij steunen meerdere Nederlandse stichtingen en goede doelen, die mensen in probleemsituaties voorzien van spullen. Denkt u hierbij aan meubels, huisraad, elektronica en fietsen. Alles wat goed en bruikbaar is, wordt weer herbesteed.

Maak het verschil en neem contact met ons op

Bent u op zoek naar opkopers van inboedel, denkt u dan eens aan het steunen van een goed doel. Samen met Seniorenhulp Nederland kunt u het verschil maken en slaat u twee vliegen in één klap: een ontruimde en schone woning én een goede daad. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!

Neem contact op
Vraag brochure aan

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!