Verhuizing Zoetermeer

Woont u in Zoetermeer of omgeving? Staat u voor een verhuizing in Zoetermeer Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk of Zevenhuizen naar een andere woning of bijvoorbeeld een verzorgingstehuis? Dan krijgt u te maken met een hoop veranderingen. Om de verhuizing in Zoetermeer zo soepel en ongemerkt mogelijk te laten verlopen, kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u helpen bij alle onderdelen van de verhuizing. Van het inpakken van de spullen tot de stoffering en inrichting van uw nieuwe woonruimte. Ook het ontruimen van de oude woning doen wij graag voor u.

Verhuizen: waar moet u rekening mee houden?

Een verhuizing in Zoetermeer naar een nieuwe woning is soms best een grote stap. Het is daarom fijn als u zich niet druk hoeft te maken over het regelen van de verhuizing zelf. Alle zaken regelen wij voor u, zoals het inpakken en vervoeren van alle spullen en het inrichten en installeren van de nieuwe woonruimte. Alles gebeurt in overleg en met de bedoeling om de verhuizing zo aangenaam mogelijk te maken. Wilt u terechtkomen in een al volledig ingerichte woning, dan wordt dat door ons geregeld.

Ook op andere gebieden kunnen wij u ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan het ontruimen van uw oude woning. Deze dient u waarschijnlijk al snel weer op te leveren bij verhuurder, makelaar of woonstichting. Geen zorgen: wij regelen het voor u! Wij halen de inboedel eruit en vinden daarvoor de juiste bestemming. Ook gordijnen, gordijnrails, lampen en achtergebleven spijkers, schroeven en pluggen halen wij weg. De woning wordt netjes en schoon (gesopt) opgeleverd.

Meer informatie? Vraag een brochure aan!

Staat u op het punt van een verhuizing in de regio Zoetermeer, maar wilt u alle informatie over ons bedrijf en de mogelijkheden nog eens rustig doornemen? Vraag dan geheel vrijblijvend onze brochure aan. Heeft u interesse in onze dienstverlening of heeft u vragen? Neem dan nu contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

Neem contact op
Vraag brochure aan