Woningontruiming Leiden

Vroeg of laat krijgt iedereen er wel mee te maken: een woningontruiming. Gaat u verhuizen naar een andere woning? Of is er sprake van een overlijden? De woonruimte moet vaak snel worden leeggehaald en ‘gestript’. Het is voor u belangrijk dat alle waardevolle spullen met respect worden behandeld en bij de juiste persoon terechtkomen. Moet u een woningontruiming in Leiden of een omringende plaats, zoals Oegstgeest, Voorschoten, Katwijk of Wassenaar laten uitvoeren? En bent u op zoek naar een professionele partner die dit allemaal voor u kan regelen? Welkom bij Seniorenhulp Nederland!

Woningontruiming in Leiden en omgeving

Het laten ontruimen van een woning is niet de meest leuke klus die er is. Ten eerste kost het behoorlijk wat tijd om de hele ontruiming in goede banen te leiden. Daarnaast wilt u uw aandacht ook kunnen richten op bijvoorbeeld de nieuwe woning of op het regelen van andere belangrijke zaken. Uw hoofd zit vol met emoties, waardoor het uitbesteden van de woningontruiming een verstandige keuze kan zijn. Wilt u in Leiden of omgeving een woning laten ontruimen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Er zijn verschillende dingen waarmee u rekening moet houden. De inboedel moet goed worden geïnspecteerd en netjes worden getransporteerd. Zo komen al uw spulletjes op de juiste bestemming terecht. Ook moet u de woonruimte netjes opleveren, waarbij vaak met een aantal strenge eisen rekening moet worden gehouden. De woning dient ‘kaal’ te worden opgeleverd, en vaak moeten er daarvoor behoorlijk wat klussen worden uitgevoerd. Denk aan schoonmaak, het strippen van de woning of aan het uitvoeren van herstelwerkzaamheden.

Neem nu contact met ons op

Een woningontruiming in Leiden of omgeving door ons laten regelen? Dat kan! Door ons garantiesysteem bent u verzekerd van een correcte en professionele woningontruiming. Wij voeren deze vaak samen met de verhuizing zelf voor u uit. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, neem dan nu contact met ons op!

Neem contact op
Vraag brochure aan

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!