Verhuizing Rotterdam

Krijgt u te maken met een verhuizing in Rotterdam? Gaat uw (schoon)moeder of (schoon)vader in een ander huis wonen? Of verhuist u naar een seniorenwoning of verzorgingstehuis? Bij de verhuizing moet u met veel verschillende dingen rekening houden. Welke spullen kunt u meenemen? Hoe regelt u de verhuizing zelf en de inrichting van de nieuwe woning? En wat gebeurt er met mijn huidige woning en de inboedel die achterblijft? Woont u in Rotterdam of in een nabijgelegen plaats, dan kunnen wij u helpen bij de verhuizing. Een verhuizing in Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Schiedam of Vlaardingen verzorgen wij dan ook graag voor u.

Verhuizing in Rotterdam: wat is er mogelijk?

Binnenkort verhuist u naar een nieuwe woning. Verhuist u naar een seniorenflat of naar een woning in een verzorgingstehuis, dan is de ruimte van uw nieuwe woning waarschijnlijk kleiner dan dat u gewend bent. Dat betekent helaas dat niet alle spullen mee kunnen verhuizen. Bij het maken van de juiste keuzes kunnen wij u helpen. Ook het inpakken en verhuizen van de spullen regelen wij voor u.

Een ander punt is de inrichting van de nieuwe woning. De plaatsing van meubelen en accessoires, de stoffering, de aansluiting van radio en televisie: het zijn allemaal zaken die geregeld moeten worden. Ook op dit gebied kunnen wij u van dienst zijn. Zo voelt uw nieuwe huis al snel als uw nieuwe thuis.

En dan is er natuurlijk nog uw huidige woning. Mogelijk dient u deze woning snel op te leveren bij de verhuurder, makelaar of woonstichting. Bent u zelf niet in staat om aan alle eisen te voldoen en om de overgebleven inboedel op de juiste bestemming te krijgen? Of wilt u hier liever zo min mogelijk tijd aan besteden? Op dit gebied zijn wij gespecialiseerd. De huisontruiming verzorgen wij volledig en zorgvuldig, zodat u een zorg minder heeft.

Informeer naar de mogelijkheden

Waarmee wij u precies van dienst kunnen zijn, dat bepaalt u helemaal zelf. Misschien heeft u alleen onze professionele hulp nodig met de daadwerkelijke verhuizing van meubilair en andere spullen. Of wilt u het complete pakket van verhuizen en ontruimen door ons laten verzorgen? Informeer naar de mogelijkheden over een verhuizing in Rotterdam en neem nu contact met ons op!

Neem contact op
Vraag brochure aan