Verdeling nalatenschap

De verdeling van uw nalatenschap is één van de dingen waar u aan moet denken, zeker als u wat ouder wordt. Om misverstanden te voorkomen, is het belangrijk om op tijd uw wensen vast te laten leggen. Seniorenhulp Nederland helpt u hier graag bij. Wij hebben veel ervaring als executeur en kunnen dus al uw vragen beantwoorden. Neem vandaag nog contact met ons op en zorg voor een goed geregelde verdeling van uw nalatenschap.

Executeur voor de verdeling van uw nalatenschap

De verdeling van uw nalatenschap regelen, kan behoorlijk lastig zijn. U wilt namelijk een eerlijke verdeling maken van uw bezittingen en daarbij niemand tekort doen. Hierbij helpen wij u graag. Als executeur hebben wij al vele senioren en ouderen goed kunnen helpen bij de verdeling van hun nalatenschap. Wij leggen al uw wensen vast met betrekking tot de verdeling van uw bezittingen.

Ook zorgen wij voor de afvoer van goederen die niet direct een bestemming binnen uw familie krijgen. Zo werken wij al lange tijd samen met verschillende goede Nederlandse doelen en stichtingen, die erg blij zijn met de goederen die u niet verdeelt onder uw familieleden. Vaak zijn dit stichtingen die minder draagkrachtigen of mensen in probleemsituaties voorzien van spullen die zij hard nodig hebben. Of het nu plantenbakken, pannen, fietsen of banken zijn: eigenlijk alles kan worden hergebruikt. Daarnaast zoeken we ook voor het afvoeren van niet-bruikbare goederen een passende en milieuvriendelijke oplossing.

Contacteer ons nu!

Wij vertellen u graag meer over wat Seniorenhulp Nederland kan betekenen bij de verdeling van uw nalatenschap. Bent u benieuwd? Aarzel dan niet en neem nu contact met ons op. Wij nemen graag de tijd om al uw vragen te beantwoorden.

Neem contact op
Vraag brochure aan

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!