Woning bezemschoon

Gaat u verhuizen en wilt u uw oude woning graag bezemschoon achterlaten? Wij helpen u graag. Seniorenhulp Nederland verzorgt al lange tijd complete woningontruimingen voor senioren en nabestaanden. Bij ons heeft u altijd de garantie dat uw verhuurder, makelaar of woningbouwmaatschappij akkoord gaat met de opgeleverde woning. Wilt u meer informatie, lees dan snel verder of neem dan vandaag nog contact met ons op!

Woning bezemschoon achterlaten: een vereiste

Op het moment dat u gaat verhuizen, is het belangrijk dat u uw oude woning fris, schoon en leeg achterlaat. Dit wordt ook wel het bezemschoon achterlaten van uw woning genoemd. Dit is een eis die in de meeste gevallen wordt neergelegd door uw verhuurder, makelaar of woningbouwmaatschappij. Vaak hebben zij een flinke lijst waaraan de woning moet voldoen, voordat ze akkoord gaan met de oplevering. Is het voor u teveel werk om dit allemaal te regelen? Wij helpen u graag bij het bezemschoon achterlaten van uw oude woning. Zo regelen wij onder meer de volgende zaken:

  • Selectie en transport van bruikbare goederen
  • Afvoer en milieuvriendelijke verwerking van niet-bruikbare goederen
  • Verwijderen van vloerbedekking
  • Demontage van niet-originele onderdelen, zoals lampen, schilderijen en gordijnen
  • Schoonmaakwerkzaamheden in badkamer, keuken en toilet
  • Kleine en grote herstelwerkzaamheden

U wilt natuurlijk zeker weten dat de woning netjes wordt opgeleverd. Daarvoor bieden wij u ons garantiesysteem. Dat betekent dat wij ervoor zorgen dat de woning wordt opgeleverd zoals de verhuurde, makelaar of woningbouwvereniging dat graag ziet. Daarover hoeft u zich dus geen seconde zorgen te maken!

Neem contact met ons op!

Graag vertellen wij u geheel vrijblijvend meer over wat wij voor u kunnen betekenen met betrekking tot het bezemschoon maken van uw woning. Neem vandaag nog contact met ons op!

Neem contact op
Vraag brochure aan

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!