Inboedel opkopers

Een verhuizing naar een nieuwe woning of verzorgingstehuis zorgt vaak voor veel achtergebleven bezittingen. In geval van een overlijden is dat ook het geval. Gaat u verhuizen naar een kleinere woning, dan kunnen niet al uw spullen een plekje krijgen in de nieuwe woonruimte. Meubels en spullen blijven achter in de oude woning. Veel van deze spullen zijn nog in prima conditie en kunnen een ander blij maken. Zoekt u inboedel opkopers en wilt u de inboedel van de woning ontruimen, dan bent u bij Seniorenhulp Nederland aan het juiste adres.

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het bieden van hulp bij een seniorenverhuizing, we helpen u ook bij het ontruimen, vervoeren en opleveren van woningen. Achtergebleven spullen sorteren en transporteren wij voor u. Heeft u een woning met inboedel en wilt u deze inboedel verkopen? Opkopers van inboedel zorgen ervoor dat waardevolle bezittingen op de veiling worden verkocht, met een opbrengst voor u.

Geef uw bezittingen een nieuwe bestemming

Veel achtergebleven bezittingen zien er nog prima uit en zijn dan ook herbruikbaar. Denkt u hierbij aan huishoudelijke apparaten, meubels en andere spullen voor in en om het huis. Lang niet altijd heeft u nog plek voor deze spullen. Bezittingen die u niet meer wilt hebben, kunt u laten opkopen door inboedel opkopers. Dit vergt echter tijd. Er moet namelijk een inschatting van de prijs worden bepaald, en ook een koper vinden is niet altijd even eenvoudig. Ook valt de opbrengst vaak tegen, waardoor het verkopen van de inboedel niet de moeite waard is.

Seniorenhulp Nederland kiest er daarom voor uw inboedel niet op te kopen en werkt dan ook niet zoals reguliere inboedel opkopers. Onze voornaamste zorg is het leegruimen van uw woning en het weer netjes opleveren. Volledig ontzorgen is ons doel. Wilt u meer weten over onze ontruimings- en opleverdienst? Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op
Vraag brochure aan

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!