Inboedel nalatenschap

Heeft u te maken met een sterfgeval in uw naaste familie- of kennissenkring? Dit is natuurlijk nooit fijn. Het brengt een hoop verdriet en vaak een leeg gevoel met zich mee. Bovenop dit verdriet, moet u echter vaak ook nog een hoop werk verzetten. In veel gevallen moet ook de woning van de overledene leeggeruimd worden, en wat dacht u van het regelen van de inboedel nalatenschap? Als u moeite heeft met afscheid nemen van bepaalde spullen, maar ze zelf ook niet kunt houden, dan bent u bij Seniorenhulp Nederland aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij het regelen van uw inboedel nalatenschap.

Een tweede huis voor de inboedel nalatenschap

Wij begrijpen heel goed dat er een hoop spullen zijn die u of een ander familieleden graag wil bewaren. Dit in verband met de emotionele waarde ervan. Het is belangrijk dat u hier bij de inboedel nalatenschap rekening mee houdt. Toch blijven er ook altijd een hoop spullen achter, die niemand in de naaste omgeving echt goed kan gebruiken. De financiële waarde van deze spullen ligt vaak ook niet erg hoog en verkopen is dus iets wat u waarschijnlijk een hele hoop tijd, en slechts een beetje geld op gaat leveren. Als u op zoek bent naar een goed doel voor de inboedel nalatenschap, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij nemen u graag zorgen uit handen en vinden een goed tweede huis voor de achtergebleven inboedel.

Goede doelen en stichtingen

Seniorenhulp Nederland werkt samen met verschillende goede doelen en stichtingen, die zich inzetten voor de mensen in de maatschappij die het niet zo breed hebben. Op deze manier wordt u inboedel nalatenschap geschonken aan mensen die het heel hard nodig hebben. Bovendien helpen wij u met het leegruimen en netjes opleveren van de woning. Ook het inpakken en transporteren van de inboedel regelen wij voor u. Als u de inboedel nalatenschap goed wilt regelen, neem dan contact met ons op!

Neem contact op
Vraag brochure aan

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!