Huis opleveren

Moet u een huis opleveren op korte termijn? Dan staat u vaak heel wat werk te wachten. De achtergebleven inboedel moet worden doorgenomen, de spullen moeten worden ingepakt en vervoerd en het huis moet kaal en schoon worden opgeleverd. Wanneer u te maken heeft met een verhuizing of overlijden, dan is het een flinke klus om dit allemaal op tijd geregeld te krijgen. Seniorenhulp Nederland biedt u daarom graag een helpende hand als u een huis moet opleveren.

Spullen verhuizen en de woning opleveren

Moet u binnenkort een huis opleveren, bijvoorbeeld na een verhuizing of na het overlijden van een dierbare? Dan brengt dit niet alleen een hoop werk, maar ook een hoop emoties met zich mee. Het doorzoeken van alle spullen zorgt voor veel herinneringen. Natuurlijk willen u en andere familieleden en vrienden verschillende bezittingen met emotionele waarde behouden, maar er zijn vast ook een hoop spullen in de woning waar u niets meer mee kunt doen. Wij helpen u graag bij het vervoer en de verwerking hiervan.

Seniorenhulp Nederland zorgt ervoor dat al uw achtergebleven spullen in de woning worden meegenomen. Wij vinden daarvoor de juiste bestemming, bijvoorbeeld een goed doel of een stichting. Bovendien kunnen wij de woning, zoals we dat noemen, ‘bezemschoon’ maken. Dat betekent dat uw woning gereed is voor oplevering bij de makelaar, verhuurder of woningbouwmaatschappij. Werkzaamheden die wij dan onder andere verrichten, zijn het verwijderen van vloerbedekking, raambekleding en spijkers, schroeven en pluggen, het dichten van gaten, het terugplaatsen van verwijderde onderdelen en het schoonmaken van het huis. Kortom, wij regelen alles voor u!

Huis laten opleveren? Neem contact op!

Is het leegruimen van de woning een flinke klus en wilt u daarbij onze hulp inschakelen? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat het huis binnen een mum van tijd helemaal leeggehaald wordt en bezemschoon is. Zo kunt u met een gerust hart het huis opleveren. Ook voor een volledig verzorgde verhuizing bent u bij ons aan het juiste adres.

Neem contact op
Vraag brochure aan

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!