Inboedel opruimen

Het ontruimen van een woning of appartement na een verhuizing of overlijden is meer dan alleen het leeghalen van de woning. Er blijven vaak bezittingen achter die nog goed bruikbaar zijn en een nieuwe bestemming verdienen. Wij helpen u graag bij het ontruimen van een woning. Seniorenhulp Nederland is gespecialiseerd in het opruimen van (senioren)woningen en kan u dan ook helpen bij de inboedel opruimen.

Alle zorg uit handen

Een inboedel opruimen is vaak een grote klus, waarbij u niet alleen fysiek, maar ook emotioneel veel krijgt te verwerken. Veel bezittingen hebben immers een emotionele waarde en dienen zorgvuldig te worden ingepakt en vervoerd. Wij kunnen u alle zorgen uit handen nemen. Seniorenhulp Nederland ontruimt gezinswoningen en seniorenwoningen, maar ook woningen van hulpbehoevenden, minder validen en gehandicapten. Wat wij voor u doen? Wij maken alle vertrekken leeg, vervoeren de inboedel en leveren de woning schoon en fris op bij de verhuurder, makelaar of woningbouwmaatschappij.

Inboedel opruimen van A tot Z

Een inboedel opruimen, dat verzorgen wij voor u tot in de puntjes. Achtergelaten goederen worden geselecteerd en getransporteerd naar u of naar familie. Wilt u van de spullen af, dan krijgen deze een nieuwe bestemming bij een stichting in Nederland, die minder draagkrachtigen voorziet van spullen. Zo krijgen uw bezittingen een tweede leven. Niet-bruikbare goederen worden verantwoord afgevoerd en verwerkt. Ook de vloerbedekkingen in de woning worden door ons verwijderd. Niet-originele zaken aan vloeren, muren of plafonds worden gedemonteerd en ook verrichten wij diverse schoonmaakwerkzaamheden in alle ruimtes. Wilt u meer informatie over het inboedel opruimen door Seniorenhulp Nederland? U kunt te allen tijde contact met ons opnemen. Wij zoeken samen met u naar een passende oplossing!

Neem contact op
Vraag brochure aan

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!