Huis ontruimen

Heeft u de taak om een huis te ontruimen? Gaat u bijvoorbeeld verhuizen naar een nieuwe woning of is er een naaste overleden, dan moet de oude woning vaak snel worden opgeleverd. Een huis ontruimen is een flinke klus, waarvoor u veel moet regelen. Wilt u hierbij worden geholpen, dan doen wij dit graag voor u. Seniorenhulp Nederland heeft veel ervaring met verhuizingen en ontruimingen, zodat wij u op maat van dienst kunnen zijn.

Boedelruiming

Bij uw verhuizing naar bijvoorbeeld een seniorenwoning of verzorgingstehuis, heeft u meestal te maken met een kleinere woonruimte dan dat u gewend bent. Er moeten dan keuzes worden gemaakt welke spullen u meeneemt en welke niet. De spullen die achterblijven, moeten ook worden opgeruimd. Uw huis ontruimen doen wij ook in geval van overlijden. Als er een dierbare bij u in de familie is overleden, dan zult u een aantal bezittingen van de overledene willen houden, die voor u emotionele waarde hebben. Toch blijven er vaak ook heel wat meubels en andere spullen achter. Van deze spullen zult u toch afstand moeten doen, aangezien het huis volledig ontruimd zal moeten worden.

Seniorenhulp Nederland begrijpt dat het best lastig kan zijn om deze spullen weg te moeten doen. Daarom helpen wij u hier graag bij. Wij kunnen het huis ontruimen, nadat u en andere familieleden en vrienden dierbare bezittingen hebben meegenomen. Wij zorgen er dan voor dat de bruikbare spullen een tweede leven krijgen door ze te schenken aan stichtingen of goede doelen in Nederland. Alle spullen die niet meer bruikbaar zijn, worden op een nette en verantwoorde manier door ons afgevoerd. Zo heeft u geen omkijken meer naar deze klus en laat u snel het huis ontruimen.

Laat ons uw huis ontruimen

Zit u in een situatie waarbij u een huis moet ontruimen, maar wilt u hier graag wat hulp bij hebben? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder om het huis volledig te ontruimen en bezemschoon te maken. Ook voor een verhuizing bent u bij ons aan het juiste adres.

Neem contact op
Vraag brochure aan

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!