Woningontruiming Dordrecht

Het ontruimen van een woning: het klinkt simpel, maar dat valt nog behoorlijk tegen. Het is ook een taak die veel van uw tijd en energie vraagt. In geval van verhuizing naar een andere woning of verzorgingstehuis, heeft u die tijd niet altijd. Is er sprake van een geval van overlijden, dan gaat uw aandacht al helemaal naar andere zaken. Wilt u de woningontruiming in Dordrecht door ons laten regelen? Gaat het om een woningontruiming in Dordrecht zelf of in een nabijgelegen plaats? Geen probleem! Een woningontruiming in zowel Dordrecht, Ridderkerk, Barendrecht, Zwijndrecht of Sliedrecht nemen wij voor onze rekening. Zoekt u een bedrijf met voldoende kennis en ervaring? Welkom bij Seniorenhulp Nederland!

Een woningontruiming in Dordrecht, hoe gaat dat?

Lang niet iedereen heeft ervaring met het ontruimen van een woning. Zeker niet als het gaat om een ontruiming van een woning die niet de uwe is, maar bijvoorbeeld van een familielid of naaste. Senioren, mindervaliden of hulpbehoevenden kunnen dit meestal niet zelf regelen. Een verhuizing op zich is al een hele stap. In geval van overlijden komt de verantwoordelijkheid eigenlijk vanzelf voor uw rekening. Wilt u deze taak uit handen geven, maar zeker zijn van een correcte en volledige afwikkeling? Dan bent u bij ons op de juiste plaats!

Het belangrijkste is de inboedel die er nog staat. Welke spullen moeten er bewaard blijven of kunnen worden hergebruikt? Hoe regelt u de verhuizing? En welke goederen moeten op milieuvriendelijke wijze worden afgevoerd? Heeft u hier vragen over, dan kunnen wij u helpen. Het transport van de inboedel verzorgen wij tot in de puntjes. Daarna moet een woning ‘schoon’ worden opgeleverd, bijvoorbeeld bij de verhuurder, makelaar of woonstichting. Hiervoor hebben wij een garantiesysteem, zodat u zeker weet dat dit proces succesvol wordt afgerond.

Woningontruiming in Dordrecht? Neem nu contact op!

Of er nu sprake is van woningontruiming in Dordrecht door een verhuizing of door een overlijdensgeval: het is een klus die vaak veel tijd en moeite kost. Wilt u een woning door ons laten ontruimen? Neem nu contact met ons op!

Neem contact op
Vraag brochure aan

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!