Opkoper inboedel

Gaat u verhuizen naar een kleinere woning? Bent u bijvoorbeeld wat ouder en verhuist u naar een aanleunwoning, bejaardentehuis of verzorgingshuis? Dit is een spannende onderneming. Toch komt er nog veel meer bij kijken dan alleen de verhuizing zelf. Een kleinere woning betekent dat u niet al uw bezittingen mee kunt nemen. U zult dan ook keuzes moeten maken en moeten bepalen welke spullen u achterlaat in uw oude woning. Seniorenhulp Nederland helpt u bij het leegruimen van de woning en ontzorgt u op verschillende vlakken, van het verhuizen van meubels en decoratie tot het vinden van een nieuwe plek voor uw spullen.

Uitzoeken van waardevolle spullen

Of u nu zelf gaat verhuizen of dat u te maken heeft met een overlijden, een inboedel bevat vaak waardevolle spullen met emotionele waarde. Het is zaak dat u de bezittingen goed nakijkt, zodat u belangrijke spullen kunt bewaren. Toch blijven er vrijwel altijd veel meubels, apparaten en accessoires achter, die voor u geen emotionele waarde meer hebben. U kunt dan een opkoper voor de inboedel laten komen, maar dit blijkt vaak een stuk lastiger dan gedacht. Ook het resultaat valt vaak erg tegen. Wilt u toch een goed plekje vinden voor uw resterende inboedel, dan kan Seniorenhulp Nederland u daarbij helpen. Wij kopen uw inboedel niet op, maar zorgen ervoor dat uw spullen een nieuw leven krijgen bij mensen die dat nodig hebben. Echt waardevolle items worden op de veiling verkocht, waarna u de opbrengst ontvangt.

Geef uw inboedel een nieuwe bestemming!

Seniorenhulp Nederland heeft niet alleen al jarenlang ervaring in het verhuizen en het ontruimen van woningen, we steunen ook veel stichtingen en goede doelen in Nederland. Deze stichtingen voorzien minder draagkrachtigen van de benodigde spullen. Zoekt u een opkoper voor de inboedel en wilt u de inboedel van uw woning een goede bestemming geven, Seniorenhulp Nederland koopt niets, maar zorgt voor een eerlijke en transparante leegruiming en oplevering!

Neem contact op
Vraag brochure aan

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!