Opkoop inboedels

Moet u of een naaste verhuizen en wilt u een goede plek vinden voor achtergebleven bezittingen? Wilt u de woning netjes en leeg opgeleverd hebben? Seniorenhulp Nederland is gespecialiseerd in verhuizingen en woningontruimingen, en alles wat daarmee te maken heeft. Met een eerlijke en transparante werkwijze zorgen wij voor een nette oplevering. Ook voor de opkoop van inboedels hebben wij een oplossing voor u. Door uw spullen niet op te kopen, maar waardevolle items bij een veiling te verkopen, behoudt u zelf de winst.

Wat doen wij met uw inboedel?

Verhuizen is nog niet zo eenvoudig, en zeker niet als u al wat ouder bent. Vaak is uw nieuwe woning een stuk kleiner dan de oude woning, waardoor niet alle spullen meegenomen kunnen worden. Er moeten bezittingen worden achtergelaten. Hieronder vallen meubels, huishoudelijke apparaten en andere spullen. In de meeste situaties is het zo dat deze spullen nog veel waarde hebben en prima kunnen worden hergebruikt in een nieuwe omgeving. Seniorenhulp Nederland gaat voor u aan de slag. Wij zorgen voor de ontruiming van uw oude woning met opkoop van de inboedels. Wij kiezen ervoor om niet daadwerkelijk uw inboedel op te kopen, maar geven achtergelaten spullen een goede plek. Op deze manier steunen wij diverse goede doelen en stichtingen in Nederland.

Op zoek naar een nieuwe bestemming voor uw inboedel

Bespaar tijd met zoeken naar een opkoper en vermijd lage opbrengsten door Seniorenhulp Nederland in te schakelen. Wij helpen u graag bij het verhuizen en ontruimen. Geef uw overbodige inboedel een nieuwe kans en steun andere mensen, die uw spullen heel goed kunnen gebruiken. Wilt u meer weten over het ontruimen van uw woning, over de opkoop van inboedels of over de goede doelen die wij steunen? U kunt te allen tijde contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Neem contact op
Vraag brochure aan

Update corona virus

WIJ WERKEN DOOR ZOLANG HET KAN EN MAG!

Heeft u een woning die netjes leeg geruimd moet worden?
Zolang het mag en kan helpen we u!